ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Chiringuito: "Ο Μαρσέλο είναι κοντά στον Ολυμπιακό"

Ο Μαρσέλο κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Ρεάλ στον τελικό επί της Λίβερπουλ | 28 Μαΐου 2022
Ο Μαρσέλο κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Ρεάλ στον τελικό επί της Λίβερπουλ | 28 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Σύμφωνα με το Chiringuito TV, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον Μαρσέλο. Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως στις επόμενες ώρες μπορεί να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Μία μεγάλη είδηση για τον Ολυμπιακό αποκαλύπτουν από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, το Chiringuito TV αναφέρει πως ο Μαρσέλο βρίσκεται πολύ κοντά στους ερυθρόλευκους.

Το ισπανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στην υπογραφή και η συμφωνία θα μπορούσε να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Υπενθυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ανακοινώσουν την ευρωπαϊκή τους λίστα έως την 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9).

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αναχθεί σε θρύλο. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους μερένγκες μετά από 15 χρόνια. Αποχαιρέτησε μάλιστα με δάκρυα στα μάτια δηλώνοντας: "Ήμουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έγραψα ιστορία".

Ο Μαρσέλο στη Ρεάλ σήκωσε τα πάντα. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανία, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων στις 546 συμμετοχές του με τους μερένγκες σ' όλες τις διοργανώσεις.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ έγινε από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους. Δέχθηκε κρούσεις από το MLS, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή του στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ