ΚΥΠΡΟΣ

Χιώτης: "Μοιρασμένες πιθανότητες"

Χιώτης: "Μοιρασμένες πιθανότητες"
χιωτης

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ανόρθωση σύμφωνα με τον Διονύση Χιώτη

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra fm" για την αυριανή αναμέτρηση των "πρασίνων", αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο: " Πριν από μερικά χρόνια ήταν κατώτερο από το ελληνικό, αλλά αυτή τη στιγμή και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει έρθει στα ίσια".

Για το αυριανό παιχνίδι της Ανόρθωσης: " Δεν μπορώ να δώσω φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως αν έπαιζαν στην φυσική έδρα της Ανόρθωσης να έδινα λίγο την ομάδα της Ανόρθωσης. Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι η έδρα της, τώρα αναγκαστικά θα παίξει στο “ΓΣΠ” και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό".

Για την Ανόρθωση: " Πιστεύω και οι τρεις οι μεγάλες ομάδες, η Ανόρθωση, η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ είναι στο ίδιο επίπεδο. Απλώς κάθε ομάδα έχει διαφορετική νοοτροπία στον τρόπο παιχνιδιού".

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: " Το μεγάλο όπλο της Ανόρθωσης είναι η αμυντική της λειτουργία. Και δεν εννοώ μόνο την άμυνα, αλλά το σύνολο. Δύσκολα δέχεται γκολ, παίζουν όλοι πειθαρχημένα, τρέχουν όλοι, μαρκάρουν όλοι και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει που έχει φτάσει".

Για το πως θα παίξει η Ανόρθωση: " Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό είναι θέμα του προπονητή της Ανόρθωσης, πως θα παίξει. Αλλά πιστεύω ότι ίσως να περιμένει τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να παίζει κλειστά και να περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει".

Για την καριέρα του: " Έχω έρθει σε μια ομάδα η οποία είναι πολύ οργανωμένη. Βελτιώνεται συνέχεια, τώρα ανακαινίζεται το προπονητικό κέντρο. Μπορώ να το συγκρίνω με την ΑΕΚ που ήμουνα και τόσα χρόνια. Εμένα προσωπικά μου το έλεγαν ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά εγώ δεν το πολυπίστευα, μέχρι που αποφάσισα και ήρθα και είδα. Το κίνητρο που με έκανε να έρθω στον ΑΠΟΕΛ ήταν το κίνητρο του πρωταθλητισμού. Είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, κάθε χρόνο παίζει Ευρώπη και ήταν μια ευκαιρία για εμένα να ξαναζήσω αυτές τις εμπειρίες".

Για την ΑΕΚ: " Τα παιχνίδια που έχω δει μέχρι τώρα δείχνει ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα και θέλουν δουλειά και όλες οι ελληνικές ομάδες"











TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ