ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Στο ποδόσφαιρο, αν δεν σέβεσαι κάποιους κανόνες, το πληρώνεις"

Ο Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στα playoffs θα υπάρξει βελτίωση.

Η ΑΕΚ παρουσίασε άλλη μία προβληματική εικόνα τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στα playoffs θα υπάρξει βελτίωση.

"Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένα ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε περισσότερες επιθέσεις, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις για να σκοράρει. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είναι ένας καθρέπτης, που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σέβεσαι κι αν δεν τους σέβεσαι το πληρώνεις. Η ένταση και η συγκέντρωση δεν έλειψαν. Ίσως έλειπαν άλλα πράγματα. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε εσωτερικά", σχολίασε αρχικά.

Για το αν αυτή η ήττα αποτελεί πισωγύρισμα: "Αυτό που βλέπω είναι πως ο Νταντσένκο παίζει όλο και καλύτερα στη γραμμή με τετράδα στην άμυνα. Αν και οι αντίπαλοι θα είναι δυνατοί, η ομάδα έχοντας τον Μπακάκη, τον Σβάρνα, τον Λόπες θα δυναμώσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ