ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει"

Χιμένεθ: "Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί πάντα να κερδίζει, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Τι είπε ο Ισπανός για τα μεταγραφικά

Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να προσπαθεί να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνει και απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Ο Ισπανός τεχνικός παράλληλα, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τον Βάργκας αλλά έχει πάρει καλές συστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

Αν είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι; " Είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν είναι ευρωπαϊκό. Και αυτό το ματς είναι δύσκολο".

Ποια στοιχεία έχετε δει στην αντίπαλη ομάδα που πρέπει να προσέξετε περισσότερο; " Είχαμε προετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε διαβάσει την Ντιναμό. Γι' αυτό ήμουν κάθετος απέναντι σε όσους πίστευαν ότι θα αντιμετωπίζαμε μία εύκολη ομάδα".

Πώς είναι μοιρασμένη η πρόκριση; " Η ΑΕΚ κερδίσει αυτή τη στιγμή 1-0. Γνωρίζουμε ότι στα 90 λεπτά δεν μπορείς να βγεις και να αμυνθείς μόνο. Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί να κερδίζει. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνεται πάντα".

Ένα σχόλιο για τα μεταγραφικά, σχετικά με τον Βάργκας, τον Ταμούδο; " Είναι κάτι που χειρίζεται η διοίκηση. Είχα πει και στο παρελθόν ότι δεν θέλω να παίρνω μέρος στις μεταγραφές και δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό το πράγμα γιατί ασχολούμαι με όσους είναι στην ομάδα.

Ζήτησα ένα χαφ και έναν επιθετικό. Έχουμε πει πολλές φορές ότι όλοι δουλεύουμε σε μία ομάδα. Ο Βάργκας είναι παίκτης που δεν γνωρίζω, αλλά έχω καλές συστάσεις. Τον Ταμούδο τον ξέρω καλύτερα και ξέρω ότι είναι καλύτερος επιθετικός".

Η συγκεκριμένη πρόκριση παίζει ρόλο στα οικονομικά. " Είμαστε επαγγελματίες και μακάρι να δουλεύουμε όλο τον χρόνο με άγχος. Αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε ζωντανοί. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα το ρόστερ. Στις τελευταίες ημέρες, σχεδόν μήνα, είμαστε σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά δεν βολεύουν πολύ.

Μακάρι να είχε κλείσει το ρόστερ. Είμαστε όμως εδώ και είμαστε αυτοί που είμαστε. Έχουμε την υποχρέωση να τα δώσουμε όλα. Το αποτέλεσμα δεν το ξέρει κανείς. Αλλά εμείς πρέπει να αποδείξουμε αύριο ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

Σχετικά με το σχήμα και την απουσία Δέλλα, θα περιμένουμε αλλαγές; " Δεν νομίζω να υπάρξει μία ιδιαίτερη αλλαγή. Πρέπει να έχουμε ίδια συμπεριφορά 90 λεπτά και να παίζουμε ένα ποδόσφαιρο όπως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, όλοι, ότι τον στόχο δεν πετυχαίνει μόνο η ενδεκάδα.

Αλλά από ένα ρόστερ σωστά δομημένο που πρέπει φυσικά να χειρίζεσαι σωστά. Έχουμε κάποιους άπειρους παίκτες. Όμως δεν μπορούν να παίζουν 11 παίκτες μόνο. Πρέπει να γίνεται καλό ροτέισον. Συλλογική προσπάθεια απ' όλους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ