ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Η ΑΕΚ και ο κόσμος της για πάντα στην καρδιά μου"

Χιμένεθ: "Η ΑΕΚ και ο κόσμος της για πάντα στην καρδιά μου"
Μανόλο Χιμένεθ, αποχώρηση INTIME SPORTS

Μετά τους συνεργάτες και τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ, αποχαιρέτισε τον κόσμο και τους δημοσιογράφους με δηλώσεις του έξω από τα Σπάτα. Τι είπε για Κωστένογλου.

Ο Ισπανός τεχνικός την ώρα που έφευγε από τα Σπάτα, σταμάτησε για μιλήσει στους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Ο Μανόλο δήλωσε περήφανος που φόρεσε την φόρμα με τον δικέφαλο στο στήθος (χτύπησε το στήθος του) και ευχαρίστησε τους πάντες, ακόμα και τους δημοσιογράφους.

Φυσικά, έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα προσπάθεια του Κωστένογλου στην ομάδα που αφήνει.

"Καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Κλείνει ένα κεφάλαιο, ανοίγει ένα άλλο το οποίο είναι επίσης σημαντικό. Η ιστορία μένει εκεί και έχει γράψει ότι είναι να γράψει. Απλώς, όποιος θέλει να βλέπει προς τα πίσω, θα διαβάζει την ιστορία. Είμαι περήφανος που ήρθα στην Ελλάδα να δουλέψω. Είμαι περήφανος που δούλεψα στην ΑΕΚ.

Ένιωσα να είμαι πάντα στο σπίτι μου, σε μία οικογένεια. Είναι μία απόφαση την οποία εδώ και καιρό σκεφτόμουν. Πιστεύω ότι είναι μία καλή ευκαιρία τώρα που έχει διακοπή του πρωταθλήματος για να έρθει ένας νέος προπονητής, για να έχει και αυτός τον χρόνο του να δουλέψει.

Αφήνω τα αποδυτήρια της ΑΕΚ πολύ ενωμένα, με πολλή δύναμη, με μεγάλο επαγγελματισμό, με μεγάλη πειθαρχία και σεβασμό και πιστεύω ότι τα παιδιά θα συνεχίσουν να δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο μέχρι τέλους", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός για την περιπέτεια τους στην χώρα μας αλλά και για τον επόμενο προπονητή και συμπλήρωσε:

"Φεύγω με την ομάδα ψηλά και έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια τον οποίο κρατήσαμε μόνο και μόνο από τον επαγγελματισμό των παικτών. Όχι όμως μόνο παικτών, φυσιοθεραπευτών, γιατρών φροντιστών εκπροσώπων τύπου, τα γραφεία. Τους αγαπάω όλους πάρα πολύ. Άξιζε που άφησα το ισπανικό πρωτάθλημα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχω μάθει πάρα πάρα πολλά από εδώ. Έχω την ομάδα, τον κόσμο και όλους εσάς, πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ και εσάς για όλη τη δουλειά που κάναμε μαζί αυτό τον έναν χρόνο", δήλωσε ο Χιμένεθ φανερά συγκινημένος και αποχαιρέτησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ