ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Χιμένεθ

Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην Αθήνα για την ΑΕΚ
Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην Αθήνα για την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής ο Μανόλο Χιμένεθ για ν' αναλάβει για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Τον υποδέχτηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Παναγιώτης Κονέ. (VIDEO)

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Ισπανός προπονητής έφτασε το πρωί της Κυριακής (27/12) στο Ελ. Βενιζέλος και αργότερα μέσα στην πρώτη ημέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ, η οποία θα σηματοδοτήσει και την εκκίνηση της τέταρτης θητείας του στο τιμόνι της Ένωσης.

Με τον Ανδαλουσιανό η ΑΕΚ επέστρεψε στα πρωταθλήματα, τη σεζόν 2017-2018 μετά από 24 χρόνια. Η πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο ήταν τη σεζόν 2010-11, η δεύτερη τη σεζόν 2017-2018, η τρίτη το 2019 και τώρα ξεκινά η τέταρτη.

Τελευταία ομάδα του την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2019-20) η Αλ Ουάχντα. Από την ομάδα του Αμπού Ντάμπι αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ στην άφιξη του Ισπανού
Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ στην άφιξη του Ισπανού EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ είναι δίχως αμφιβολία ένας προπονητής που γνωρίζει τον οργανισμό ΑΕΚ, το περιβάλλον και σαφώς αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΚΟΝΕ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Αθήνα με ενδιάμεση πτήση από το Παρίσι, καθώς δεν υπήρχε απευθείας από την Ισπανία.

Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ στην άφιξη του Ισπανού
Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ στην άφιξη του Ισπανού EUROKINISSI

Τον νέο προπονητή της ΑΕΚ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρώην παίκτης του και νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κονέ ανέλαβε το πόστο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ίλια Ίβιτς διαδεχόμενος τον Σέρβο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ