LA LIGA

Χετάφε - Μπέτις 0-0: Έχασε ευκαιρία να μειώσει στον πόντο από την 4η Ατλέτικο

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας απογοητευμένος μετά το Μπέτις - Άιντραχτ
Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας απογοητευμένος μετά το Μπέτις - Άιντραχτ © 2022 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μπέτις έμεινε ισόπαλη 0-0 με τη Χετάφε εκτός έδρας για την 34η αγωνιστική της La Liga και δεν κατάφερε να μειώσει στον έναν πόντο από την 4η Ατλέτικο.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Χετάφε - Μπέτις για την 34η αγωνιστική της La Liga. Οι Ανδαλουσιανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν στον πόντο από την 4η Ατλέτικο. Έτσι έμειναν στην 5η θέση με 58 πόντους στο -3 από την τετράδα. Στην 15η θέση με 36 πόντους η Χετάφε.

Στο πρώτο μέρος η Μπέτις ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Ο Πετσέλα και ο Φεκίρ είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά και τις δύο φορές ο Σόρια ήταν σωτήριος με τις επεμβάσεις του. Για τους γηπεδούχους ο Μαξίμοβιτς έχασε ευκαιρία, έπειτα από κλέψιμο που Μαγιοράλ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως εξακολουθούσε να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ δεν είχε καν τελική. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Αραμπάρι στο 49', το οποίο εξουδετέρωσε ο Μπράβο, ενώ στο 76' ο Ουνάλ δεν μπόρεσε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στη Χετάφε. Έως και το φινάλε σκορ στο παιχνίδι δεν υπήρξε.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Τζενέ, Μίτροβιτς, Γιοσουκλού, Ολιβέρα, Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Ροντρίγκες, Σουάρες, Μαγιοράλ, Ουνάλ

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Σαμπάλι, Πεζέλα, Ρουίζ, Μορένο, Ροντρίγκες, Κανάλες, Ρουιμπάλ, Φεκίρ, Τέγιο, Ιγκλέσιας

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ