LA LIGA

Χετάφε - Ατλέτικο 0-3: Τρεις ασίστ ο Φέλιξ, δύο γκολ ο Μοράτα στο σόου της Μαδρίτης

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο απέναντι στην Κάντιθ σε αγώνα της La Liga | 11 Μαρτίου 2022
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο απέναντι στην Κάντιθ σε αγώνα της La Liga | 11 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ζοάο Φέλιξ και Άλβαρο Μοράτα συνδυάστηκαν αρμονικά και οδήγησαν την Ατλέτικο σε εντυπωσιακή νίκη 3-0 επί της Χετάφε για την 1η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο άρχισε ιδανικά τη σεζόν στη La Liga, όπως και ο Άλβαρο Μοράτα τη νέα θητεία του στους Μαδριλένους. Ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ στη νίκη 3-0 επί της Χετάφε στο "Αλφόνσο Πέρεθ", με τον Ζοάο Φέλιξ επίσης να λάμπει με τις τρεις ασίστ του.

Οι δύο επιθετικοί άρχισαν στην κορυφή του 4-4-2 του Ντιέγκο Σιμεόνε και συνδυάστηκαν στο 15' για το 1-0 και το πρώτο τέρμα του Μοράτα με τους "ροχιμπλάνκος" από τον Ιούλιο του 2020. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στους περισσότερους τομείς πλην των τελικών, που ήταν με το μέρος των φιλοξενουμένων.

Μία ευκαιρία στο 59' προήλθε από υπέροχη κάθετη του Πορτογάλου και σουτ του Μοράτα με το οποίο έγραψε το 2-0, ενώ στο 75' ο Φέλιξ έδωσε την πάσα στον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος στην κόντρα έκανε το 3-0, με το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Νοέμβριο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ