CHAMPIONS LEAGUE

Χέρι-χέρι Λιόν, Ρεάλ

Χέρι-χέρι Λιόν, Ρεάλ
Ρομπίνιο, Ρεάλ Μαδρίτης

Νίκησαν χωρίς να πείσουν (1-0) Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης που ουσιαστικά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση

Λιόν-Ντιναμό Κιέβου 1-0



Στην πρώτη καλή ευκαιρία που τους δόθηκε οι παίκτες του Ουγιέ, άνοιξαν το σκορ και ουσιαστικά... τελείωσαν από νωρίς το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση στο 14' άνοιξαν το σκορ όταν μετά την ασίστ τοιυ Γκοβού ο Μπενζεμά με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.

Οι παίκτες της Λιόν παίζοντας συντηριτικά είχαν συνεχώς την εδαφική υπεροχή αλλά πολλές φορές ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Μοναδική "κλασική" ευκαιρία στην επανάληψη, στο 58' όταν σε μια διπλή ευκαιρία ο Μαλουντά σουτάρει αρχικά ο Σοφκόφσκι αποκρούει νέο σουτ στην συνέχεια από τον Μπενεζεμά αλλά ο Ουκρανός γκολκίπερ διατήρησε το σκορ στο 1-0.

Κίτρινες: Μαλουντά / Ελ Καντουρί, Γκούσεφ
Διαιτητής: Πέτερ Φινκ (Ολλανδία)
Βοηθοί: Γ. Μέιντς-Α. Ίνια

Λιόν (Ζ. Ουγιέ): Κουπέ, Κλερκ, Αμπιντάλ, Σκιλασί, Κρις, Τουλαλάν, Τιάγκο, Ζουνίνιο (79' Κάλστρομ), Γκοβού (88' Ντιαρά), Μαλουντά, Μπενζεμά (75' Βιλτόρ)

Ντιναμό Κιέβου (Α. Ντεμιανένκο): Σοκόφσκι, Γκούσεφ, Ελ Καντουρί, Ροντόλφο, Γκάβρανσιτς (46' Ροντρίγκο), Γιουσούφ, Μίκχαλικ, Τσέρνατ (77' Μπέλκεβιτς), Ρεμπρόφ (66' Σάτσκικ), Μιλέφσκι, Κλέμπερ

Ρεάλ Μαδρίτης-Στεάουα Βουκουρεστίου 1-0



Παρά την σωρεία ευκαιριών που έχασαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου, τελικά πήραν την νίκη χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Πως έγινε αυτό; Απλά, η "βασίλισσα" επικράτησε με 1-0 των "σκληροτράχηλων" Ρουμάνων χάρη στο αυτογκόλ του Νικολίτα στο 70' με τον αμυντικό της Στεάουα να προσπαθεί να διώξει την μπάλα από το σημείο του πέναλτι αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν την νίκη τους δύο λεπτά αργότερα από το 1-0 αφού στο 73' ο Φαν Νιστελροί ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσέρνεα, που δε΄χτηκε την κίτρινη κάρτα, όμως το πέναλτι που δόθηκε και εκτέλεσε ο ίδιος ο Ολλανδός φορ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Για τον λόγο αυτό πιθανώς και ο Φάμπιο Καπέλο ένα λεπτό αργότερα τον απέσυρε για να "ρίξει" στο ματς τον Ρονάλντο.

Κίτρινες: Πετρέ, Νικολίτα, Γκοιάν, Τσέρνεα
Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτς (Αυστρία)
Βοηθοί: Μ. Μάγιερ-Ε. Μπερέουτερ

Ρεάλ Μαδρίτης (Φ. Καπέλο): Κασίγιας, Καναβάρο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Ράμος, Εμερσον, Ντιαρά (59' Μπέκαμ), Γκούτι, Ραούλ, Ρομπίνιο (87' Ρέγιες), Φαν Νιστελρόι (74' Ρονάλντο).

Στεάουα Βουκουρεστίου (Κ. Ολαρόιου): Τσερνέα, Στάνκου, Γκιονέα, Γκοιάν, Μαρίν, Νικολίτα, Παράσκιβ (79' Τερό), Πετρέ, Οπρίτα (84' Κόμαν), Ντίκα, Μπαντέα (79' Λοβιν).





















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ