ΤΣΕΛΣΙ

Χέντμαν ο εκλεκτός

Χέντμαν ο  εκλεκτός
Χέντμαν

Στο πρόσωπο του Μάγκνους Χέντμαν βρήκε την λύση για την θέση κάτω από τα δοκάρια η Τσέλσι μετά τον τραυματισμό του Πετρ Τσεχ.

Ο τεχνικός των "μπλε", Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Σουηδού τερματοφύλακα ο οποίος δοκιμάστηκε την τελευταία εβδομάδα και τον εντυπωσίασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χέντμαν που στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Τσέλσι και την Κόβεντρι, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί αλλά πλέον η πρόταση της Τσέλσι προβάλει δελεαστική.

"Μπορούμε να αποκτήσουμε μόνο ένα τερματοφύλακα που είναι ελεύθερος και δεν βρίσκουμε καλύτερο γκολκίπερ", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι ενώ συμπλήρωσε:

" Ηταν εκτός ποδοσφαίρου για πολύ καιρό, οπότε δεν είναι έτοιμος να δώσει μάχη με τον Κάρλο(σ.σ Κουντιτσίνι) και τον Χιλάριο ακόμα.

Όμως είμαι ικανοποιημένος με την προσωπικότητα του, την τεχνική του αλλά και τον ενθουσιασμό του, οπότε πιθανότατα θα του προσφέρουμε συμβόλαιο έως το τέλος του χρόνου".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ