ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χέντερ: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος"

Χέντερ: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός των Εφήβων του Παναθηναϊκού, Χενκ Χέντερ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την προσπάθεια των πράσινων και την εικόνα της αναμέτρησης.

Η προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του τριφυλλιού Χενκ Χέντερ. Ο Ολλανδός προπονητής των τμημάτων υποδομής μίλησε για την εικόνα της αναμέτρησης αλλά και γεγονός ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός είπε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θέλαμε να κερδίσουμε, όπως ήθελε και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε σε μια φάση που δεν είχαμε καλή οργάνωση αμυντικά. Από εκείνο το σημείο παίξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε μετά από ένα λάθος στην άμυνά τους. Προς το τέλος πιέσαμε για να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Θέλαμε τη νίκη, γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι καλό και την εκπαίδευση των παιδιών, κάθε παίκτης πρέπει να θέλει τη νίκη.

Ήμασταν άτυχοι, όμως, δόθηκε ένα πέναλτι στο τέλος και χάσαμε. Είμαι όμως ικανοποιημένος από τα παιδιά και ειδικά από την εμφάνιση και την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε υψηλότερο τέμπο και τα πήγαμε αρκετά καλά, αλλά ήμασταν άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πλέον θέλουμε τη νίκη τη Δευτέρα με τον Αστέρα για να πάμε στο Final 4 του Πρωταθλήματος».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ