ΜΠΑΓΕΡΝ

Χένες: "Προσπαθεί και η Μπάγερν για τον Τσάμπι Αλόνσο, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο"

Οι Τσάμπι Αλόνσο και Τόμας Τούχελ σε αγώνα της Bundesliga μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Μπάγερν | 10 Φεβρουαρίου 2024
Οι Τσάμπι Αλόνσο και Τόμας Τούχελ σε αγώνα της Bundesliga μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Μπάγερν | 10 Φεβρουαρίου 2024 @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μπάγερν έχει μπει αυτόματα στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Τσάμπι Αλόνσο το καλοκαίρι και ο Ούλι Χένες δεν επέλεξε το δρόμο της διπλωματίας, τονίζοντας την προσπάθεια των Βαυαρών να πετύχουν το deal.

Ο Τσάμπι Αλόνσο φαντάζει για πολλούς ως η ιδανική λύση για την Μπάγερν μετά από τον Τόμας Τούχελ όμως ο Μαξ Έμπερλ δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το όλο θέμα, με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών να επισημαίνει στην "Bild":

"Έπαιξε στην Μπάγερν. Δεν θέλω όμως τίτλους στις εφημερίδες, λέω μόνο ότι γνωρίζει αυτόν τον σύλλογο. Στο τέλος η καλύτερη λύση είναι να προσλάβουμε έναν προπονητή για τον οποίο δεν έχουν μιλήσει τα μίντια.

Υπάρχουν διάφορα ονόματα για τα οποία δεν έχει γίνει κουβέντα". Σε αντίθεση πάντως με τον Έμπερλ, ο Ούνι Χένες επέλεξε εντελώς διαφορετική στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, αποκαλύπτοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον για τον προπονητή της Λεβερκούζεν:

"Έδειξε πως είναι προπονητής παγκόσμιου επιπέδου και θα είναι πολύ δύσκολο να τον πάρουμε. Σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ εξετάζουν την περίπτωσή του και η Λεβερκούζεν θέλει να τον κρατήσει.

Δουλεύουμε και εμείς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Δύσκολα υπάρχει ο κατάλληλος προπονητής και ταυτόχρονα να είναι διαθέσιμος.

Μιλάμε για προπονητές που έχουν ήδη συμβόλαιο με άλλες ομάδες και που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους πούμε πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη επιλογή".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ