STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χάβος: "Σημαντικό που σκόραραν οι επιθετικοί μας"

Χάβος: "Σημαντικό που σκόραραν οι επιθετικοί μας"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός που σκόραραν οι επιθετικοί της ομάδας, ενώ επεσήμανε πως μόνο η διοίκηση γνωρίζει το πόσο θα είναι πρώτος προπονητής

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και κυρίως από το γεγονός πως οι επιθετικοί της ομάδας βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα έμεινε ο Μάκης Χάβος.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ, παράλληλα, τόνισε πως μόνο η διοίκηση γνωρίζει για το πόσο καιρό θα είναι πρώτος προπονητής του "δικεφάλου του βορρά".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος:

" Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν. Έπρεπε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας κάτι που μας βγήκε. Είχαμε καλό ρυθμό και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες εκτός από τα γκολ που βάλαμε. Και τα τρία γκολ μπήκαν από συνδυασμούς και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό που σκόραραν οι επιθετικοί μας. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που να μπορεί να παίξει το σύστημα 4-4-2. Ο Φωτάκης είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτόν γιατί και στις προπονήσεις ήταν καλός. Επέλεξα να τον βάλω στα δύο τελευταία παιχνίδια, πήγε καλά και αυτό είναι κάτι θετικό.

Είμαι λίγες ημέρες ως πρώτος προπονητής. Αυτό που προσπάθησα να αλλάξω είναι κυρίως η ψυχολογία. Στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ παρόλο που χάσαμε και δεν μας αρέσει καθόλου αυτό. Δεν είναι καλό μία ομάδα να αλλάζει συνέχεια σχηματισμούς.

Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-4-2 αλλά στην Βιγιαρεάλ θεώρησα ότι έπρεπε να παίξουμε 4-4-1-1 και νομίζω ότι μας βγήκε. Στο Κύπελλο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και ήδη έχω κάνει σκέψεις για το πώς θα πρέπει να παραταχθούμε. Η διοίκηση μόνο μπορεί να απαντήσει για το πόσο καιρό θα είμαι πρώτος προπονητής
".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ