ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Θα ήμουν στην Τσέλσι..."

Χάβος: "Θα ήμουν στην Τσέλσι..."
Χάβος INTIME SPORTS

Ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του προέταξε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο χωρίς γκολ, ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να άφησε ένα αίσθημα απογοήτευσης στο Αγρίνιο αλλά ο Μάκης Χάβος υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, δικαιολογώντας το δεύτερο κακό ημίχρονο.

"Σήμερα έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες και το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Παναιτωλικός, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε την φρεσκάδα των προηγούμενων παιχνιδιών. Οι παίκτες είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές και τους δικαιολογώ ένα κακό ημίχρονο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τέταρτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσει να είναι έτσι

Ο Παναιτωλικός έχει υψηλό ρυθμό και τέμπο με πολλά ανεβοκαταβέσματα των παικτών στις γραμμές. Δεν γίνεται να έχουμε αυτόν τον ρυθμό για 90 λεπτά. Το πετυχαίνουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αν το είχαμε 90 λεπτά, θα ήμουνα στην Τσέλσι", δήλωσε ο Μακεδόνας τεχνικός του Παναιτωλικού.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ