ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Δεν έπρεπε να χάσουμε το ματς"

Χάβος: "Δεν έπρεπε να χάσουμε το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έπρεπε να χάσει αυτό το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός δεν έπρεπε να χάσει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου στην συνέντευξη Τύπου:

" Έγινε καλό και δυνατό παιχνίδι, σαν γειτονικό ντέρμπι που ήταν, συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια.

Αγωνιστικά, στις δηλώσεις μου πριν το ματς είχα πει να κερδίσει ο καλύτερος, δεν κέρδισε σήμερα ο καλύτερος, δεν έπιασε η ευχή μου.

Μέχρι το 15' μπήκαμε καλά, μας αποδιοργάνωσε όμως η αναγκαστική αλλαγή του Θεοδωρίδη, γιατί χάσαμε τους αυτοματισμούς που είχαμε δουλέψει για το συγκεκριμένο ματς. Δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο σε οργανωμένη επίθεση ούτε μία φορά.

Πατούσαμε καλά, ο Παναιτωλικός άξιζε την ισοπαλία, χάσαμε καλή ευκαιρία με τον Καμαρά και νομίζαμε ότι εκεί θα τελειώσει το ματς. Ας μας γίνει μάθημα ότι τελειώνουν τα ματς όταν σφυρίζει ο διαιτητής για τελευταία φορά.

Είχαμε μία μέρα λιγότερη από τα Γιάννινα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας σήμερα με αυτήν την ήττα".

Για το αν κρίθηκε από στημένη φάση, λόγω της έμφασης στην τακτική από τους δύο προπονητές: " Οι στημένες φάσεις παίζουν ρόλο πάντα σ' ένα ματς.

Φάγαμε 5 γκολ στο β' γύρο και τα 4 ήταν από στημένες μπάλες. Η τακτική παίζει ρόλο. Όταν παίζεις όμως με αντίπαλο τον ΠΑΣ στην έδρα του και δεν κάνει οργανωμένη επίθεση, δεν έπρεπε να χάσουμε το ματς".

Για το αν έλειπε η φρεσκάδα στην ομάδα του: " Λογικό να μην έχουμε φρεσκάδα, δεν είδα όμως πραγματική κούραση. Ο Ζουνιορ και ο Καμαρά σπριντάρανε στο 90'. Το ελέγχαμε, δεν είχαμε κι εμείς μεγάλες φάσεις, αλλά και ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ