EUROPA LEAGUE

Χάβος: "Αφιερωμένη στον Ζαγοράκη η νίκη"

Χάβος: "Αφιερωμένη στον Ζαγοράκη η νίκη"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη λήξη του αγώνα στο Ζάγκρεμπ.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και αφιέρωσε τη νίκη επί των Κροατών στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

"Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαμε μόνο να υπερασπιστούμε την εστία μας, δεχτήκαμε πίεση αλλά αντιδράσαμε σωστά. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο και κάναμε εμείς το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στους ποδοσφαιριστές μου και να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας".

Για το αν είναι αυτή η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: "Είναι η μεγαλύτερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής."

Για την κλήρωση της επόμενης φάσης: "Θα παίξουμε με σοβαρότητα, όποιος αντίπαλος κι αν μας τύχει. Εγ'ω, σαν προπονητής δεν μπορώ να κοιτώ τις εμπορικές ομάδες. Με όποιον και να πέσουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση ότι βρισκόμαστε στους 32 του Europa League."

Για το γκολ του Σαλπιγγίδη: "Έπρεπε να ανέβει ψυχολογικά και αυτό γιατί ο Δημήτρης αγαπάει την ομάδα, είναι πάνω από όλα ΠΑΟΚτσής."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει Άνοιξη στην Ευρώπη από το 1974: "Αυτό, δείχνει το πόσο σημαντική είναι η επιτυχίας μας. Θα κυνηγήσουμε ακόμη περισσότερες από εδώ και στο εξής στην Ευρώπη."

Για τη γρήγορη αλλαγή του Σαλπιγγίδη: "Δεν την ζήτησε, απλά έτσι έκρινα εγώ ότι έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να ενισχύσω την ομάδα στον άξονα."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ