ΑΡΗΣ

Χαβίτο:"Βγάλαμε πείσμα και περηφάνια"

Χαβίτο:"Βγάλαμε πείσμα και περηφάνια"
Χαβίτο

Συνέντευξη παραχώρησε μια ημέρα μετά το σπουδαίο διπλό στις Σέρρες ο μέσος του Άρη Χαβίτο

Για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό έιπε στα Αθλητικά Νεα 98,7 : " Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα. Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε αβίαστα λάθη και να μην έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας.

Η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αισθητά και παρόλο που για αρκετή ώρα αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες, δείξαμε πείσμα, περηφάνια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, όμως θα παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε στραβοπάτημα της Λάρισας



".

Για την πορεία της ομάδας: " Για τη φετινή πορεία φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμείς αγωνιζόμαστε και έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη. Υπήρξε ένα διάστημα, στο οποίο η ομάδα είχε ένα άσχημο σερί αποτελεσμάτων.

Δεν είχαμε και την τύχη με το πλευρό μας με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί βαθμοί, τους οποίους αν είχαμε τώρα θα ήμασταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και δεν θα υπήρχε το άγχος των αποτελεσμάτων. Δημιουργήσαμε κακή εικόνα προς τον κόσμο μας και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε".

Για την προσωπική του απόδοση: " Στην αρχή του πρωταθλήματος, είχα δημιουργήσει ένα καλό σερί, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εδώ και αρκετό διάστημα δεν έχω σκοράρει. Από την πλευρά μου, συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο, δουλεύοντας σκληρά μέσα από τις προπονήσεις. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στη νίκη".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ