ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Προτιμώ το Κύπελλο"

Χαβίτο: "Προτιμώ το Κύπελλο"
χαβιτο

Την προτίμηση του στην κατάκτηση του Κυπέλλου από την έξοδο στο Champions League, εξέφρασε ο Χαβίτο

Παράλληλα στην διάρκεια της σημερινής μέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα των πλέι οφ.
"Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ευτυχώς κερδίσαμε και είχαμε καλή παρουσία", επισήμανε ο Χαβίτο για την χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ ενώ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός δήλωσε: "Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ για να μειώσουμε την απόσταση που έχουμε από αυτόν".



Κι όσο για τον τελικό της 17ης Μαΐου ο Χαβίτο είπε: "Έχουμε το μυαλό μας στον τελικό αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε κα τα πλέι οφ για να κάνουμε μία καλή παρουσία κι εκεί. Το καλύτερο της φετινής σεζόν ήταν ότι ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με τις ομάδες της Αθήνας δεν ήταν τόσο εύκολα για αυτές".



Για την δική του παρουσία δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για το χρόνο συμμετοχής μου στην ομάδα. Δεν έπαιξα όσο πέρυσι αλλά έβαλα ένα γκολ παραπάνω. Για το μέλλον μου θα το συζητήσω στις αρχές του Μαΐου, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα".



Τέλος σε ερώτηση για το τι προτιμά μεταξύ εξόδου στο Champions League μέσω της 2ης θέσης μέσω των πλέι οφ αλλά και της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου hellas online ο Χαβίτο τόνισε: "Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούμε στην 2η θέση, αλλά μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Για να το καταφέρουμε θα πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Σίγουρα το Champions League είναι μία φανταστική διοργάνωση, αλλά εγώ θα προτιμούσα το κύπελλο που είναι ένας τίτλος".



Στο αγωνιστικό ο προπονητής του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ εναντίον του Παναθηναϊκού μεθαύριο το απόγευμα (23/04, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι "εκλεκτοί" του "Ντούσκο" είναι οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Φελίπε, Κάλβο, Ίβιτς, Παπάζογλου, Πρίττας, Γιάχιτς, Κόκε, Κουλουχέρης, Γκαρσία, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν και Αουρέλιο.

Στην σημερινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Ρονάλντο Γκιάρο και ο Μάρσιο Αμορόζο, οι οποίοι και δεν συμπεριλήφθηκαν από τον Μπάγεβιτς στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ