ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάβερτς: "Τα παιχνίδια της Premier League είναι εξουθενωτικά"

Ο Κάι Χάβερτς με την φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League
Ο Κάι Χάβερτς με την φανέλα της Τσέλσι AP IMAGES

Ο Κάι Χάβερτς τόνισε ότι οι πρώτες του μέρες στην Αγγλία ήταν δύσκολες, ενώ υπογράμμισε πως το επίπεδο της Premier League είναι αρκετά υψηλό.

Η Τσέλσι απέκτησε το καλοκαίρι από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος έχει αγωνιστεί ήδη σε πέντε παιχνίδια με τους μπλε, έχει σκοράρει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Ο Χάβερτς μίλησε για τις πρώτες του στιγμές στην Premier League τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ενώ τα παιχνίδια είναι αρκετά εξουθενωτικά.

"Είναι δύσκολο για εμένα, επειδή η Premier League είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Η ένταση στις μάχες, τα τρεξίματα είναι πολύ υψηλότερα. Είναι ένας εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και τα παιχνίδια είναι εξουθενωτικά" ανέφερε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι το επίπεδο των παικτών στην Αγγλία είναι υψηλό: "H Bundesliga δεν είναι χειρότερο πρωτάθλημα, αλλά είδα διαφορές. Παρατήρησα ότι εδώ δεν υπάρχουν μέτριοι ή κακοί παίκτες. Ο καθένας εδώ παίζει σε υψηλό επίπεδο".

Τέλος, για τις πρώτες του μέρες εκτός Γερμανίας τόνισε: "Το ξεκίνημα ήταν για μένα δύσκολο επειδή προπονιόμουν με την ομάδα για πέντε με έξι μέρες. Ήταν επίσης ένα μεγάλο βήμα για εμένα να αφήσω την οικογένειά μου. Φυσικά, παίρνει χρόνος για να το κάνεις σωστά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ