ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Όσοι περισσότεροι έρθουν"

Χατζηνικολάου: "Όσοι περισσότεροι έρθουν"
Χατζηνικολάου

Η απόκτηση του Ανδρέα Τάτου μπορεί να άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Χατζηνικολάου ωστόσο ο Σερραίος τεχνικός του Άρη επιθυμεί και αναμένει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του επιθυμεί και αναμένει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και μετά την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ακόμη ο Σερραίος τεχνικός του Άρη έμεινε ικανοποιημένος παρά την ήττα με 2-1 από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο διεθνές φιλικό με την Ρόμα.

Για το φιλικό παιχνίδι με την Ρόμα τόνισε στην Συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του : «Ευχαριστούμε την Ρόμα για την τιμή που μας έκανε και ήρθε έπαιξε σε ένα φιλικό που για εμάς μόνο κέρδη μπορεί να φέρει.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Είχαν διάθεση και πάθος και πάνω απ’ όλα αγωνιστική πειθαρχία. Όσο άντεξαν βέβαια. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την σημερινή υποδοχή σε εμένα αλλά και στην ομάδα».

Για το αν θα μπορούσε να διεκδικήσει την νίκη είπε: «Η Ρόμα είναι μία ομάδα πιο έτοιμη και σαφώς καλύτερη. Τους κοντράραμε αρκετά και αμυντικά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και αν είχαμε δυνάμεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το δεύτερο γκολ».

Για τα μεταγραφικά και την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου σχολίασε: « Θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Στα μεταγραφικά όσοι περισσότεροι παίκτες έρθουν, τόσο καλύτερα. Μόνο αυτό για σήμερα…».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του επισήμανε: «Από όλους είμαι ικανοποιημένος και δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε. Και οι μικροί που ίσως αρχικά μπορεί να είχαν κάποιο κόμπλεξ τα πήγαν περίφημα ειδικά μπροστά και σε τόσο κόσμο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ