ΑΕΚ

Χατζηεμμανουήλ: "Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, περίμενα το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ"

Ο Βασίλης Χατζηεμαννουήλ με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Βασίλης Χατζηεμαννουήλ με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ ήταν πολύ χαρούμενος που έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς δήλωσε στη NOVA μεταξύ άλλων ότι απ' όσο θυμάται τον εαυτό του περίμενε αυτή τη στιγμή.

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς κάλυψε το κενό του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω του μυϊκού σπασμού που υπέστη στη χθεσινή (22/01) προπόνηση.

Ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε μεταξύ άλλων ότι προετοιμαζόταν εδώ και 1.5 χρόνο γι' αυτή τη στιγμή και ότι την περίμενε από μικρό παιδί. Παράλληλα αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία που είχε η Ένωση στο σημερινό (23/01) παιχνίδι αλλά και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζηεμμανουήλ στη NOVA: Για την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια και πως προετοιμάστηκε: "Από χθες υπήρχε στο μυαλό μου, γιατί ο Τσιντώτας δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο έφυγαν όλα".

Για το πως τον προετοίμασε ο Μιχαηλίδης: "Ο Μιχαηλίδης πράγματι είναι σαν πατέρας μου. Εδώ και 1,5 χρόνο προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε μπορείς, είσαι έτοιμος και αυτό έγινε".

Για το αν τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ Β': "Με βοήθησε πολύ και σημαντικά, καθώς πήρα 8 παιχνίδια και είχα ρυθμό".

Για την καλή παρουσία της άμυνας που τον προστάτευσε: "Τους ευχαριστώ, 90 λεπτά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα και επιθετικά πήγαμε πολύ καλά".

Για το αν ήταν έτοιμος: "Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη μου τη ζωή θα έλεγα, αυτό περίμενα, το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ. Είμαι ευτυχισμένος για την σημερινή ημέρα".

Για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ: "Στο πρώτο ματς παίξαμε καλά πάνω στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι δύσκολο το ματς της ρεβάνς, άλλα αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ