ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηδιάκος: "Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, να πονάμε το εθνόσημο"

Χατζηδιάκος: "Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, να πονάμε το εθνόσημο"
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία (21:45, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται ενότητα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πέμπτη (7/9) την Ολλανδία (21:45, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τη σύνδεση που έχει με τους οράνιε, ενώ τόνισε την ενότητα που χρειάζεται η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζηδιάκος:

Για το πώς αισθάνεται πως θα παίξει κόντρα στην Ολλανδία: "Δεν θα πω τι συμβουλές θα δώσω στους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για μένα και την οικογένειά μου. Η μαμά μου είναι από την Ολλανδία, ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Για την οικογένειά μου δεν υπάρχει διαφορά. Όλοι υποστηρίζουν τους Έλληνες. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι να παίξω κόντρα στη χώρα που μένω για 12 -13 χρόνια".

Για το αν νιώθει οικεία που παίζει στην Ολλανδία: "Έχω παίξω πολλές φορές εδώ, με καλά αποτελέσματα. Γνωρίζω καλούς παίκτες. Έχω κολλητούς στην ολλανδική ομάδα. Με κάποιους είμαι και 13 χρόνια φίλος από τότε που έχω έρθει στην Ολλανδία. Ξέρω τον τρόπο σκέψης των Ολλανδών και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές με τις γνώσεις μου".

Για τον Ντίνο Μαυροπάνο και την απουσία του: "Η άμυνα δεν είμαι εγώ και ο Ντίνο, αλλά και οι 11 παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν όμως, πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Η άμυνα θα είναι δυνατή".

Για το τι χρειάζεται η Εθνική: "Αυτό που πάντα πρέπει να έχει είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο ενωμένοι. Να πονάμε το εθνόσημο 95 λεπτά, να παλεύουμε για τη νίκη, να μιλάμε μεταξύ μας στο παιχνίδι για το πλάνο που έχουμε για το τι βλέπει ο καθένας. Για τους Ολλανδούς είναι πολύ σημαντικό ματς, πιστεύω θα έρθουν πολλοί πεινασμένοι, αλλά και εμείς θέλουμε πολύ περισσότερο τη νίκη. Από τότε που έχω έρθει στην Εθνική συζητάμε για το πόσο θέλουμε να παίξουμε σ' ένα μεγάλο τουρνουά".

Για το αν έχει το ματς ομοιότητες με του Παρισίου: "Ναι, θα έχει η Ολλανδία είναι το φαβορί γιατί παίζει εντός έδρας. Στα χαρτιά φαίνονται δυνατοί, όμως εμείς είμαστε Έλληνες είμαστε ενωμένοι, θα μπούμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε όλοι μαζί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ