ΕΛΛΑΔΑ

Χάτζι: "Πιστεύω θα προκριθεί η Ρουμανία"

Galatasaray's new coach Gheorghe Hagi of Romania reacts during their Turkish Super League derby soccer match against Fenerbahce at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul October 24, 2010. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: SPORT SOCCER)
Galatasaray's new coach Gheorghe Hagi of Romania reacts during their Turkish Super League derby soccer match against Fenerbahce at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul October 24, 2010. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Γκεόργκι Χάτζι εξέφρασε την άποψη πως η Ρουμανία θα προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ εκθειάζοντας παράλληλα τον Βίκτορ Πιτσούρκα.

Ο "Μαραντόνα των Καρπαθίων" εστίασε την ανάλυση του στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα τονίζοντας πως με την στρατηγική του μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάτζι:

"Πρέπει να ξέρεις πως να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Να έχεις τα κότσια και την προσωπικότητα για να φέρεις καλό αποτέλεσμα στην Αθηνα.

Αν πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις θα πρέπει μετά να έρθεις στο Βουκουρέστι και να το διαχειριστείς σωστά.

Ο Πιτσούρκα είναι ένας προπονητής με σωστή στρατηγική σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Πιστεύω πως θα προκριθούμε", σχολίασε ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ