ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Χατζάρας: "Έκανα την καλύτερη επιλογή"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ INTIME SPORTS

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ως τεχνικός του Πιερικού παρέθεσε την Δευτέρα ο Γιώργος Χατζάρας. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αναλάβει τον σύλλογο, αλλά και στις μεταγραφές.

" Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή από σωματεία Β’ Εθνικής και γνωρίζω ότι ο Πιερικός έχει όλα τα εχέγγυα σε βάθος χρόνου να αλλάξει κατηγορία. Δυστυχώς τις δυο προηγούμενες χρονιές αν και ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα. δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Με τα νέα οικονομικά δεδομένα, ο Πιερικός πηγαίνει σε μια άλλη φιλοσοφία", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

" Αν μια ομάδα θέλει να πάει στην Α’ Εθνική, χρειάζονται βάσεις. Είναι η πρώτη φορά που η φιλοσοφία της ομάδας είναι να ανοίξει την αγκαλιά της στα παιδιά της Πιερίας που είναι μια ποδοσφαιρομάνα, να μπορέσει με τη μεθοδικότητά να μη φύγει κανένα ταλέντο από εδώ, διότι οι επαρχιακές ομάδες που δεν έχουν τέτοιο στόχο δεν έχουν και μέλλον".

Για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: " Ξέρω ότι ο κόσμος της κάθε ομάδας και πολύ περισσότερο της Κατερίνης είναι περήφανος, γιατί έχουν ζήσει παλιά μεγάλες στιγμές και δε σας κρύβω ότι όταν ήμουν ακόμη πιτσιρίκι θαύμαζα τον Φουλίδη, μετά ήλθαν Καλαμπάκας και Παπαϊωάννου.

Πάντα ο Πιερικός και οι επαρχιακές ομάδες στηρίζονταν στα δικά τους παιδιά. Αυτό έχει εκλείψει από το ποδόσφαιρο και είναι το πιο επικίνδυνο σημείο. Θα έχει δυσκολίες αυτή η χρονιά. Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα τις ξεπεράσουμε. Είμαι αισιόδοξος αλλά γνωρίζω τις δυσκολίες".

Για τις μεταγραφές είπε: " Θέλουμε 11 έμπειρους παίκτες τουλάχιστο για να προσανατολίζουν τα νέα παιδιά. Θα κάνουμε 3 μεταγραφές από παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Κινούμαστε για έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού μέσου, για έναν μεσοεπιθετικό ενώ θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Πέντα, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Έχω συμβόλαιο 2 ετών και έχουμε στόχο να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Δε χρειάζεται βιασύνη. Αν βιάζεστε βρήκατε λάθος προπονητή. Να βρείτε μάγο".

Ανακοινώθηκαν δύο

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πιερικός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 24χρονο μέσο Βασίλη Κωνσταντινίδη και τον 27χρονο επιθετικό Γιώργο Πουλάκο.

Ο Κωνσταντινίδης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της Νίκης Βόλου ενώ έχει παίξει και σε Βέροια, Ναυπακτιακό και Λαμία. Ο Πουλάκος ο οποίος και αυτός υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Καλαμάτα, Βύζα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Ηλυσιακό και Αιγάλεω.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ