ΤΣΕΛΣΙ

Χάσελμπαϊνκ κατά Μουρίνιο: "Ποτέ δεν ήταν Special One για μένα, έπρεπε να με είχε κρατήσει"

Ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο
Ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο © 2006 TOM HEVEZI / AP IMAGES

Ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ δεν έχει ξεχάσει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την Τσέλσι το 2004 και 18 χρόνια αργότερα εκφράζει το παράπονό του για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ αποχώρησε από την Τσέλσι το 2004, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα Σούπερ Καπ στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, το 2000.

Στο Λονδίνο ο Ολλανδός επιθετικός έμεινε τέσσερα χρόνια, με την τετραετία αυτή να είναι και η καλύτερη περίοδος της καριέρας του. Συνολικά σημείωσε 87 γκολ σε 177 παιχνίδια.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοζέ Μουρίνιο το 2004 ωστόσο, σήμανε το τέλος της καριέρας του Ολλανδού στους "μπλε", με τον Πορτογάλο να ζητά τη μεταγραφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Κάπως έτσι, ο Χάσελμπαϊνκ έμεινε ελεύθερος και πήγε στη Μίντλεσμπρο, κάτι το οποίο το θυμάται μέχρι και σήμερα.

"Ήμουν εντελώς αποσβολωμένος. Κυρίως, απογοητευμένος γιατί ο Μουρίνιο δεν μου μίλησε ποτέ. Στοιχηματίζω ότι στον Μουρίνιο είχαν πει ότι ήμουν ένα δύσκολο παιδί, σκληρό στη δουλειά μαζί του και όλα αυτά, κάτι που δεν ίσχυε καθόλου.

Πήραν τον Ντρογκμπά, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να σταθώ δίπλα του. Έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο, είπε, "ναι, έκανα ένα λάθος. Δεν με νοιάζει τι είπε. Έπρεπε να με είχε κρατήσει και θα είχα ένα μετάλλιο. Είναι ένας λαμπρός προπονητής, θαυμάσιο αυτό που έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν ήταν ο Special One για μένα", μιλώντας στο podcast του Kammy and Ben's Proper Football.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ