ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: "Σας ευχαριστώ για όλα, ήταν απίστευτα όσα έζησα στην Ελλάδα"

Ο Χασάν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Χασάν πανηγυρίζει γκολ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχμέντ Χασάν έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τους για όσα έζησε με τους ερυθρόλευκους.

Ο Αχμέντ Χασάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ με τους Τούρκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Αιγύπτιος φορ αποχαιρέτησε τους φίλους των ερυθρολεύκων με ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο είχε τα σημαντικότερα από τα 38 γκολ που σημείωσε με τον Ολυμπιακό.

Στο μήνυμά του ανέφερε ότι πέρασε υπέροχα τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ τόνισε ότι θα του λείψει ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος ήταν το κίνητρο για όσα πέτυχαν εντός χορταριού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χασάν στην ανάρτησή του: "Σε όλους στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Ήταν απίστευτα τα τρία χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και με λύπη πρέπει να πω αντίο.

Αγαπητοί φίλαθλοι, δεν έχω λόγια να πω για την αγάπη που έχω για εσάς. Η υποστήριξη που μου δώσατε από την ημέρε που ήρθα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τα πάντα.

Εσείς είστε ο λόγος πίσω από το κίνητρο και τη δύναμη που μας αφήνουν να κερδίζουμε τρόπαια και να συνεχίζουμε να παίζουμε και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα μου λείψετε όλοι και σας εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ