ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαρούμενος στον Θρύλο

Χαρούμενος στον Θρύλο
Γκαλέτι

Ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Πειραιά δήλωσε ο Γκαλέτι. Διάψευση για επιστροφή Νέρι απο Λουτσέσκου

" Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Κάναμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη με τη Βέρντερ και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Είναι δύσκολο ματς, αλλά κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη αγάπη των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό του:

" Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την αγάπη του κόσμου. Έχω μεγάλη ευθύνη για να την ανταποδώσω. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τους προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Με τη Λάτσιο δεν είχαμε τους οπαδούς μας, αλλά τώρα που είδα πώς είναι με την παρουσία τους, καταλαβαίνω τη διαφορά. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση".

Κάκωση ο Νε

Ο Μάρκο Νε εξετάστηκε την Κυριακή (14/10) από τον γιατρό της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο Ιβοριανός μέσος έχει κάκωση στο δεξί γόνατο, η οποία, όμως, δεν εμπνέει ανησυχία. Ήδη, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αισθάνεται καλύτερα, αλλά ο χρόνος απουσίας του από τις προπονήσεις θα καθοριστεί από την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Λουτσέσκου για Καστίγιο

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τον Νέρι Καστίγιο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

" Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να δώσει τα λεφτά που δώσαμε εμείς", δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το φιλικό της Σαχτάρ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα της 5ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/10/2007 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδος:

Όσοι φίλαθλοι έχουν κάνει αγορά ηλεκτρονικού - ονομαστικού εισιτηρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους, από τους σταθμούς αυτόματης παραλαβής (delivery boxes) που βρίσκονται περιμετρικά του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ από την Τρίτη 16/10 και καθ’ όλο το 24ώρο, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας, με την οποία έγινε η χρέωση, στο μηχάνημα.

Οι σταθμοί αυτόματης παραλαβής εισιτηρίων βρίσκονται περιμετρικά του Γηπέδου:

4 σταθμοί έξω από την θύρα 17

4 σταθμοί έξω από την θύρα 20

2 σταθμοί έξω από την θύρα 7

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής, από την Τετάρτη 17/10. Οι ώρες λειτουργία των επανδρωμένων εκδοτηρίων είναι καθημερινά 10:00 - 14:00 και 16:00 - 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Τα επανδρωμένα εκδοτήρια βρίσκονται έξω από την θύρα 17 και 25 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Η αγορά εισιτηρίων μέσω των επανδρωμένων εκδοτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με μετρητά είτε με την χρήση πιστωτικής κάρτας, πάντα όμως με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 100 € (VIP)

















".

Ο Αγιασμός των Σχολών του Ολυμπιακού

Την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου γιόρτασαν οι σχολές του Ολυμπιακού απ' όλη την Ελλάδα την Κυριακή στο Ρέντη με τον καθιερωμένο Άγιασμό που τελέστηκε στο Προπονητικό Κέντρο της πειραϊκής ομάδας, παρουσία εκατοντάδων παιδιών και των γονιών τους που παρακολουθούσαν με καμάρι.

Παρών ήταν και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος σχολίασε: " Είναι ευτυχισμένη μέρα για τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται εδώ. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα, με τις σχολές, στόχος μας είναι να δώσουμε σε πολλά παιδιά, σε όλη την Ελλάδα, την ευκαιρία να αθληθούν και να έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο".

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Χέρμαν Βερμιούλεν, σημείωσε: " Θέλουμε να έχουμε καλή χρονιά. Να δουλέψουμε σωστά και να βρούμε καλούς παίκτες για το σύλλογο".

Ο Διευθυντής της Αθλητικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης, Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε: " Περιμένουμε τη φετινή χρονιά μία βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Οι σχολές μας έφτασαν τις 50, κάτι που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά και οι προσδοκίες είναι μεγάλες για τη φετινή χρονιά. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία δύο χρονιά έχουμε 150 παιδιά σε μικτές ομάδες σε νομούς σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προέρχονται από τις σχολές μας. Εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές θέλουμε τα παιδιά να είναι καλοί μαθητές και να γίνουν σωστοί άνθρωποι".

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ