CHARLIE BETS

Charlie bets: Βρετανική μάχη με καθαρό φαβορί

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο Euro 2020 καθοδηγεί τους συμπαίκτες του κόντρα στην Κροατία
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο Euro 2020 © 2021 LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η δεύτερη αγωνιστική του Euro 2020 συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις και το Αγγλία - Σκωτία να ξεχωρίζει. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Παρασκευής.

Charlie bets: Βρετανική μάχη με καθαρό φαβορί

(16:00) Οι Σουηδοί πήραν έναν τεράστιο βαθμό με τους Ισπανούς. Είχαν κατοχή μπάλας μόλις 14,9%, δέχτηκαν πίεση, όμως άντεξαν και δικαιούνται να ισχυρίζονται πως αυτοί είχαν τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Ασφαλώς τα δεδομένα με τους Σλοβάκους θα είναι τελείως διαφορετικά. Το να φύγεις από παιχνίδι με 14,9% κατοχή και να πας σε αγώνα πάνω από 60% κατοχή μοιάζει σαν να πας να παίξεις άλλο άθλημα. Οι Σουηδοί δεδομένα είναι καλύτερα εκποιημένοι στο να παίζουν σε χαμηλά μέτρα όμως υπάρχουν στοιχεία που με οδηγούν στη δική τους νίκη.

Οι Σλοβάκοι δεν έχουν την ποιότητα για να αξίζουν να φτάσουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Με τους Πολωνούς πέτυχαν μία τυχερή νίκη και έδειξαν πως έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για να κάνουν την ανατροπή οι Πολωνοί και σώθηκαν από την ανόητη αποβολή του Κριχόβιακ. Ακόμα και με παίκτη περισσότερο στο τέλος δέχτηκαν έντονη πίεση και επέτρεψαν στους Πολωνούς να δημιουργήσουν έντονη πίεση. Οι Σουηδοί έχουν την ικανότητα να κρατήσουν πίσω το μηδέν, έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι πιο γυμνασμένη ομάδα από τους Σλοβάκους και με βάση αυτά τα δύο όπλα, περιμένω να κερδίσουν. Η νίκη των Σουηδών στο 1.83 από την Interwetten.

Charlie bets: Βρετανική μάχη με καθαρό φαβορί

(19:00) Δύσκολη πρόβλεψη. Οι Κροάτες με την τριάδα Μπρόζοβιτς, Μόντριτς και Κόβασιτς υπερέχουν στον άξονα έναντι των Κραλ, Σούτσεκ και Νταρίντα, οι Τσέχοι έχουν καλύτερο τέρμα και πιο φορμαρισμένο φορ. Ο Βάτσλικ είναι ανώτερος από τον Λιβάκοβιτς, ο Σικ μπήκε... καυτός στην διοργάνωση, ενώ ο Ρέμπιτς δεν ακούμπησε μπάλα. Οι Κροάτες τα έχασαν με το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Άγγλων, στην πράξη δεν κατάφεραν ποτέ να δημιουργήσουν συνθήκες για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, όμως είναι θετικό που από ένα σημείο και μετά κατάφεραν να απορροφήσουν τον ρυθμό και την ενέργεια των Άγγλων. Έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι η παρουσία στον άξονα, των Μπρόζοβιτς, Μόντριτς και Κόβασιτς.

Κρατάω επίσης και το γεγονός πως οι Τσέχοι μπορεί να κέρδισαν τους Σκωτσέζους, όμως άφησαν έναν αντίπαλο που δεν είναι και τόσο ποιοτικός, να δημιουργήσει ένα σωρό ευκαιρίες. Βάσει xG το αποτέλεσμα ήταν υπέρ των Σκωτσέζων 1.25 - 2.29, οι Τσέχοι αξιοποίησαν την αφέλεια των Σκωτσέζων και κέρδισαν με 2-0. Το γεγονός πως μία κατώτερη ποιοτικά ομάδα από τους Κροάτες δημιούργησε απέναντι τους ευκαιρίες για τουλάχιστον δύο τέρματα με οδηγεί σε ποντάρισμα υπέρ της ομάδας του Ντάλιτς. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπουν στο παιχνίδι περισσότερο ο Ρέμπιτς με τον Πέρισιτς απ’ ό,τι στον αγώνα με την Αγγλία. Η νίκη της Κροατίας κυκλοφορεί στο 2.10 στην Interwetten.

Charlie bets: Βρετανική μάχη με καθαρό φαβορί


(22:00) Παραπάνω από θετική η πρεμιέρα για τον Σάουθγκεϊτ. Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε, αλλά ότι πήρε ευχάριστα μηνύματα από τα ερωτήματα τα οποία υπάρχουν στο ρόστερ της Αγγλίας. Οι δύο αδυναμίες των "τριών λιονταριών" σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο είναι πως το δίδυμο των Μαγκουάιρ - Στόουνς είναι βαρύ και το δίδυμο στον άξονα των Φίλιπς - Ρίσε υστερεί σε ποιότητα και σε ταλέντο σε σχέση με τις λύσεις που έχουν οι ομάδες που κατεβαίνουν για να κατακτήσουν την διοργάνωση. Όλα αυτά όμως πριν από την πρεμιέρα που ο τραυματισμός του Μαγκουάιρ έφερε βασικό τον Μινγκς και ο Φίλιπς έκανε παιχνίδι καριέρας.

Με τους Κροάτες οι καλύτεροι παίκτες της Αγγλίας ήταν οι Φίλιπς και Μινγκς. Ο στόπερ της Άστον Βίλα είχε πολύ γρήγορες αντιδράσεις και έδειξε να κουμπώνει με τον Στόουνς, ενώ ο Φίλιπς έπαιξε σαν χαφ πολύ υψηλού επιπέδου. Έτρεξε όλο το γήπεδο, πέρασε κάθετες, έκανε μεγάλη διαφορά. Συνολικά οι Άγγλοι, ήταν γρήγοροι, το διάστημα που πίεζαν το έκαναν με πολύ υψηλή ένταση και ασφαλώς δεν χωρά αμφιβολία πως είναι στο χέρι τους να κερδίσουν τους Σκωτσέζους, οι οποίοι έβγαλαν αφέλεια και αδύναμο χαρακτήρα στην πρεμιέρα με τους Τσέχους. Η νίκη της Αγγλίας με over 1,5 φαντάζει ως συντηρητική επιλογή και προσφέρεται στο 1.50 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ