CHARLIE BETS

Charlie bets: Η ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ο τελικός και οι νίκες με χάντικαπ

O Αντρέι Γιαρμολένκο πανηγυρίζει στο Euro 2020 γκολ κόντρα στη Β. Μακεδονία
O Αντρέι Γιαρμολένκο πανηγυρίζει στο Euro 2020 © 2021 VADIM GHIRDA, POOL/ASSOCIATED PRESS

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα στο Euro 2020. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της Δευτέρας και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές με αξία.

Charlie bets: Η ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ο τελικός και οι νίκες με χάντικαπ

(19:00) Απλά μοιάζουν τα πράγματα και για τους δύο. Βγήκε βολικός ο όμιλος σε Ουκρανία και Αυστρία, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, την κέρδισαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις για μία ασφαλή πρόκριση στους "16". Το πιο λογικό σενάριο είναι να φέρουν την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι να πανηγυρίσει η Ουκρανία στο τέλος του αγώνα την πρόκριση και να περιμένουν οι Αυστριακοί να κερδίσει το Βέλγιο την Φινλανδία για να πανηγυρίσουν και αυτοί την πρόκριση στους "16" από σήμερα.

Δεν υπάρχει πιο υψηλό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή από το να παίζει την πρόκριση σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης με την Εθνική ομάδα, δύσκολα να πάρουν ρίσκο ικανό να τους αφήσει εκτός διοργάνωσης. Η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 1.95 στην Interwetten.

Charlie bets: Η ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ο τελικός και οι νίκες με χάντικαπ

(19:00) Είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας οι Ολλανδοί θα πρέπει να προσπαθήσουν για να μην κερδίσουν με καθαρό σκορ τη Βόρεια Μακεδονία. Ο Ντε Μπουρ φαίνεται πως θα δώσει ευκαιρία στον Ντε Γιονγκ να πάρει την θέση του Βέγκχορστ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Μάλεν και Κλάασεν.

Καταλαβαίνετε πως το κίνητρο θα είναι υψηλό για να αποδείξουν οι δύο τρεις ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί που θα πάρουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα πως αξίζουν να μπουν στις βασικές επιλογές του προπονητή τους. Είναι απογοητευτική η εικόνα της Βόρειας Μακεδονίας, έδειξε πως δεν έχει θέση στη διοργάνωση. Η νίκη της Ολλανδίας με ασιατικό χάντικαπ -1,5 κυκλοφορεί στο 1.80 στην Interwetten.

Charlie bets: Η ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ο τελικός και οι νίκες με χάντικαπ

(22:00) Πέρασαν πολλά οι Δανοί σε αυτό το τουρνουά. Από την στιγμή που κέρδισε το στοίχημα της ζωής ο Έρικσεν, η διοργάνωση θεωρείται επιτυχημένη, έχουν όμως σήμερα την ευκαιρία να υπογράψουν μία ιστορική πρόκριση. Με αυτά που έπαθαν οι παίκτες του Κάσπερ Χιούλμαντ θα αποκτήσει ιστορική αξία το βρουν την άκρη και να πάρουν την πρόκριση.

Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι με το Βέλγιο και στην πράξη έχασαν επειδή δεν πήραν το καθαρό προβάδισμα που άξιζαν με την εικόνα τους στο πρώτο μέρος και από το γεγονός πως στην επανάληψη μπήκαν φρέσκοι οι Ντε Μπρόινε, Βίτσελ, Ε. Αζάρ, κάτι που δεν άντεξε η άμυνα τους. Σε κάθε περίπτωση είναι πιο συμπαγής ομάδα από τους Ρώσους, έχουν πιο δεμένη αμυντική λειτουργία, βγάζουν μεγαλύτερη ένταση συνολικά στο παιχνίδι τους και θα δώσουν τον τελικό στο γήπεδο τους. Το διπλό στο 1.70 στην Interwetten.

Charlie bets: Η ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ο τελικός και οι νίκες με χάντικαπ

(22:00) Το κίνητρο είναι με τους Φιλανδούς όμως δεν πιστεύω πως οι Βέλγοι θα γίνουν ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει ένα συνολικό κύμα συμπάθειας προς τους Δανούς, η φιλική σχέση του Λουκάκου με τον Έρικσεν, αλλά και η ανάγκη του Μαρτίνες να δει την ομάδα του να παίζει με την καλή ενδεκάδα. Ντε Μπρόινε, Βίτσελ και Ε. Αζάρ έδειξαν έτοιμοι να κάνουν την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με την Δανία και ο Μαρτίνες θέλει να τους δει να ξεκινάνε μαζί πριν από τα νοκ άουτ.

Η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων είναι χαοτική. Έχουν κίνητρο οι Φινλανδοί, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα για να μπουν στα νοκ άουτ. Με ασιατικό χάντικαπ -1,5 η νίκη των Βέλγων σε απόδοση 2.00 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ