CHARLIE BETS

Charlie bets: Φρέσκοι οι Ιταλοί, με περισσότερη ενέργεια και τρεξίματα οι Δανοί

Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν μετά τη νίκη τους κόντρα στην Ουαλία
Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν μετά τη νίκη τους κόντρα στην Ουαλία © 2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL VIA AP

Το Euro 2020 συνεχίζεται με αμείωτη την ένταση και μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς κάνει σέντρα η νοκ άουτ φάση. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Charlie bets: Φρέσκοι οι Ιταλοί, με περισσότερη ενέργεια και τρεξίματα οι Δανοί

(19:00) Ο Κάσπερ Χιούμαλντ μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας είχε πολύ δύσκολη αποστολή. Έπρεπε και να ηρεμήσει τους παίκτες του, να τους πείσει να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο, αλλά και να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του Έρικσεν. Είναι φανερό πως τα κατάφερε. Στο παιχνίδι με το Βέλγιο οι ποδοσφαιριστές του είχαν μία παρόρμηση που δημιουργούσε η ανάγκη να παίξουν και για τον Έρικσεν. Ήταν συγκινητικοί, αλλά και υπερβολικοί στον τρόπο που χίμηξαν στο παιχνίδι. Δεν έγινε σωστή κατανομή δυνάμεων, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την είσοδο των Ντε Μπρόινε, Βίτσελ και Αζάρ στην επανάληψη. Με τους Ρώσους αποδείχτηκαν ψυχικά έτοιμοι και έφθασαν σε έναν θρίαμβο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή συστήματος.

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ έκανε μία σωστή σκέψη, κατάλαβε πως δεν έχει ποδοσφαιριστή να αντικαταστήσει τον Έρικσεν και άλλαξε φιλοσοφία. Πήγε στην άκρη το καθαρό 4-2-3-1, έδωσε μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια στην τελευταία γραμμή άμυνας προσθέτοντας τρίτο στόπερ τον Βέστεργκαρντ στο πλάι των Κερ και Κρίστενσεν. Στην επίθεση επέλεξε να κάνει βασικό τον γρήγορο εξτρέμ Ντάμσγκαρντ και να πάει με επιθετική τριάδα με τον γρήγορο Πόουλσεν στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς δηλαδή κάποιον καθαρό στράικερ.

Η λογική λοιπόν ήταν να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην τελευταία γραμμή άμυνας η Δανία και επιθετικά να γίνει πιο γρήγορη. Η εικόνα στο 4-1 με τη Ρωσία αφοπλιστική, ο Κάσπερ Χιούλμαντ τα κατάφερε. Οι Δανοί κατέγραψαν τις περισσότερες τελικές στην διοργάνωση, συνολικά σε τρία παιχνίδια είχαν 61 τελικές και καταλαβαίνουν πως τους δίνεται η δυνατότητα να πάνε μακριά.

Περισσότερο τα χάλια των Τούρκων αξιοποίησαν οι Ουαλοί, είναι μεγάλη επιτυχία και υπερβατικό που βρίσκονται στους 16 του Ευρωπαϊκού με βάση την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τα αστέρια τους. Η νίκη της Δανίας στην κανονική διάρκεια δίνεται στο 1.85 στην Interwetten.

Charlie bets: Φρέσκοι οι Ιταλοί, με περισσότερη ενέργεια και τρεξίματα οι Δανοί

(22:00) Οι Ιταλοί εντυπωσίασαν στη φάση των ομίλων και σκαρφάλωσαν στον πίνακα των φαβορί. Προσπέρασαν πολλές ομάδες και σήμερα είναι το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης με απόδοση 6.50 στην Interwetten. Ο Μαντσίνι δεν έχει στα χέρια του σταρ όμως έχει καταφέρει να παίζουν οι Ιταλοί με μία ομοιογένεια που δεν παραπέμπει σε Εθνική ομάδα και αυτό είναι το μεγάλο τους όπλο.

Αμύνονται, πιέζουν, δημιουργούν, επιτίθενται σαν σύνολο. Επίσης, με τον τρόπο που ο Μαντσίνι διαχειρίστηκε τους ομίλους κατάφερε να τους έχει και φρέσκους. Καθάρισε από νωρίς τον όμιλο και στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε την περασμένη Κυριακή με τους Ουαλούς βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλές αλλαγές και να φρεσκάρει τους βασικούς.

Η Αυστρία αξιοποίησε πως στον όμιλο της υπήρχε η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Κέρδισε την Βόρεια Μακεδονία την πρώτη αγωνιστική, έχασε εύκολα από την Ολλανδία και διαχειρίστηκε τον φόβο των Ουκρανών στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων. Η νίκη των Ιταλών στην κανονική διάρκεια δίνεται στο 1.45 στην Interwetten


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ