ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Χaris" vs "Fanis": 2

"Χaris" vs "Fanis": 2
New Image

Η κόντρα μεταξύ Άγγελου Χαριστέα και Φάνη Γκέκα βρήκε νικητή τον δεύτερο. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε νικηφόρα 1-2 από το "Φράνκενστάντιον" κόντρα στη Νυρεμβέργη

Νυρεμβέργη - Λεβερκούζεν 1-2

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τους Έλληνες παίκτες στην σύνθεση τους, χωρίς όμως να πετύχουν γκολ υπέρ των ομάδων τους. Οι φιλοξενούμενοι που αναρριχήθηκαν στην 2η θέση της κατάταξης τρεις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν.

Οι "ασπιρίνες" που παρατάχθηκαν με απουσίες εναντίον της Νυρεμβέργης, είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και ήταν η ομάδα που προσπάθησε να πετύχει πρώτη γκολ στο παιχνίδι. Το κατάφερε πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Κίσλινγκ που μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Νυρεμβέργη προσπάθησε να αντιδράσει και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίνταλ στο 73΄.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις για τρία λεπτά αφού ο Ελβετός Μπαρνέτα μόνος από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα και την ελπίδα να φθάσει την Μπάγερν στην κορυφή.

Μπάγερν - Κότμπους 5-0

Ο Μίροσλαβ Κλόζε χτύπησε τρεις φορές στη νίκη 5-0 της Μπάγερν με αντίπαλο την ουραγό Κότμπους στο Αλιάνζ Αρίνα. Η ομάδα του Ότμαρ Χίτζφελντ τα έκανε όλα στήν επανάληψη καθώς το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα παρά τις ευκαιρίες για την Μπάγερν να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν αφού μίλησε η κλάση των παικτών της Μπάγερν καθώς μέσα σε 15 λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα γκολ. Το ξεκίνημα έγινε στο 59' με τον Κλόζε και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ντεμικέλις.

Ο Τόνι με κοντινό σουτ αύξησε το σκορ ενώ το 4-0 μετά από ασίστ του 17χρονου Κρος που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα αντί του Ζε Ρομπέρτο. Tο σκορ έκλεισε με τον Κλόζε στο 89', πετυχαίνοντας χατ-τρικ μπροστά σε 70.000 οπαδούς της ομάδας.

Στουτγκάρδη - Μπόχουμ 1-0

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας με μόλις επτά πόντους πριν την σημερινή της νίκη με την Μπόχουμ και με την βαριά ήττα με 4-1 από την Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική ήθελε όσο τίποτα άλλο τη νίκη κόντρα στην Μπόχουμ στην έδρα της. Ο Ρόμπερτ Χίλμπερτ στο 50 λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που πήρε βαθμολογική ανάσα.
Ο Ζοέλ Επαλέ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Αρμίνια - Αννόβερο 0-2

Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν τα κοθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα στην αναμέτρηση της Αρμίνια Μπίλεφελντ με το Αννόβερο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πάλι αμυντικές αδυναμίες και υποχρεώθηκαν σε ήττα. Δέκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Χούτσι εκτέλεσε εύστοχα χτύπημα πέναλτι ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σέρτζιο Πίντο κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Αϊντράχτ - Καρλσρούη 0-1


Μετά από 31 χρόνια η Καρλσρούη πέτυχε νίκη επί της Αϊντραχτ εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από ήττα 4-1 από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική και με τη νίκη αυτή η Καρλσρούη πέρασε ένα βαθμό στην κατάταξη την σημερινή της αντίπαλο. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φρανζ στο 49' ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απόβολής του Γκρλίτζ με δεύτερη κίτρινη. Ο Σωτήρης Κυργιάκος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα δεχόμενος μία κίτρινη κάρτα λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Τετάρτη 25/09

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (66' Ζοσουέ/ 49' Ντιέγκο)
Ντούισμπουρκ-Σάλκε 0-2 (3' Άλντιντοπ, 75' Κουράνι)
Χέρτα-Χάνσα Ρόστοκ 1-3 (2' Πάντελιτς/ 41' Ραν, 54' Χάνγκε, 74' Ντορν)
Ντόρτμουντ-Αμβούργο 0-3 (7' Γκερέρο, 42' Φαν Ντερ Φάαρτ, 62' Όλιτς)

Πέμπτη 26/09
Στουτγκάρδη-Μπόχουμ 1-0 (50' Χίλμπερτ)
Μπάγερν Μονάχου-Κότμπους 5-0 (59', 75', 88' Κλόζε, 63' Ντεμικέλις, 69' Τόνι)
Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν 1-2 (73' Μιντάλ(πεν.)40' Κίλσλινγκ, 76' Μπαρνέτα
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Ανόβερο 0-2 (54' Χούστζι(πεν.), 85'Πίντο)
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Καρλσρούη 0-1 (49' Φράνζ)

Mπάγερν-Κότμπους 5-0


















































TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ