ΤΟΤΕΝΑΜ

Χάρι Κέιν: Η τρομερή πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που απέρριψε η Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν με τα χρώματα της Τότεναμ
Ο Χάρι Κέιν με τα χρώματα της Τότεναμ PHOTO CREDITS: © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση παραμονής του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, η Mirror αποκαλύπτει την "τρελή" πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι, που απέρριψαν τα "Σπιρούνια" για τον διεθνή επιθετικό.

Η απόφαση του Χάρι Κέιν να παραμείνει στην Τότεναμ για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο έφερε τους πανηγυρισμούς των φίλων της αγγλικής ομάδας, αλλά και... αποκαλύψεις σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει.

Με δημοσίευμα την Πέμπτη 26 Αυγούστου, το "Athletic" καταγράφει τι προσέφεραν οι "Πολίτες" στα "Σπιρούνια" με την ελπίδα να κάμψουν τις αντιστάσεις του Ντάνιελ Λέβι, του αφεντικού της Τότεναμ. Πέραν των 100 εκατ. λιρών που προσέφεραν λοιπόν, παρέδωσαν στην ομάδα του Λονδίνου μία λίστα με πέντε ονόματα ποδοσφαιριστών για να επιλέξει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Ποια ήταν αυτά; Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, Αϊμερίκ Λαπόρτ και Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ακόμη κι έτσι όμως, η Τότεναμ δεν μπήκε σε σκέψεις, προτιμώντας να στηρίξει μέχρι τέλους την απόφαση να μην ενδώσει σε οποιουδήποτε είδους πιέσεις για την πώληση του αρχηγού της.

Παρεμπιπτόντως, όπως αναφέρει η "Mirror", ο Χάρι Κέιν θα χάσει τους μισθούς δύο εβδομάδων ως τιμωρία για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ