LIGUE 1

Χάος στο φινάλε του Ανζέ - Μαρσέιγ με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και άγριες συμπλοκές

Οπαδοί της Μαρσέιγ συμπλέκονται με φίλους της Ανζέ μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων  | 22 Σεπτεμβρίου 2022
Οπαδοί της Μαρσέιγ συμπλέκονται με φίλους της Ανζέ μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων | 22 Σεπτεμβρίου 2022 PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ GET FRENCH FOOTBALL NEWS ΣΤΟ TWITTER

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το Ανζέ - Μαρσέιγ για την Ligue 1, με οπαδούς της ομάδας της Μασσαλίας να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και να συγκρούονται με φίλους των γηπεδούχων.

Τελειωμό δεν έχουν οι εικόνες ασχήμιας και ντροπής που έχουν κατακλύσει τα γαλλικά γήπεδα στη εκκίνηση της φετινής σεζόν. Έτσι, μετά από τα ματς Νις - Μαρσέιγ και Λανς - Λιλ που σημαδεύτηκαν από άγρια επεισόδια με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους οπαδούς, το βράδυ της Τετάρτης πήρε τη σκυτάλη ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Πρόκειτα για την αναμέτρηση της Ανζέ με την Μαρσέιγ, με το φινάλε της να βρίσκει οπαδούς των Μαρσεγέζων να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν επίθεση προς μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, ως μία μορφή "απάντησης" για διάφορες φωτοβολίδες που είχαν εκτοξευτεί προς το μέρος τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο μεγάλος αριθμός των οπαδών που έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο έφερε σε αμηχανία τους ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν ούτε την εισβολή ούτε τον... πόλεμο χαρακωμάτων που ακολούθησε, με τα επεισόδια να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα μέσα σε ελάχιστη ώρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το "RMC", η επίσημη Μαρσέιγ είχε εκφράσει τον προβληματισμό της για τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Ανζέ, υποστηρίζοντας πως ήταν "πολύ εύκολο για τους οπαδούς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ