SUPER LEAGUE 2

Χανιά - Ιωνικός 1-1: Η ισοπαλία στα Περιβόλια δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο

Χανιά - Ιωνικός 1-1: Η ισοπαλία στα Περιβόλια δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο
INTIME SPORTS

Χανιά και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να χάνει την ευκαιρία να προσπεράσει την Athens Kallithea στη βαθμολογία.

Ισόπαλο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στα Χανιά και τον Ιωνικό για το φινάλε της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 αλλά και του ημερολογιακού έτους του 2023, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε μέχρι και το 30'. Αρχικά τα Χανιά πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Ζάχαβι στο 20ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά είχαν και δοκάρι με το σουτ του Λεμονή εκτός περιοχής να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Ιωνικός ισοφάρισε με τον Γκίνη στο 30ο λεπτό και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος. Τα Χανιά έφτασαν τους 23 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Athens Kallithea, ενώ ο Ιωνικός είναι στους 19 και εκτός τροχιάς playoffs.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι, Σιλά, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσορνομάζ, Λεμονής, Ντίας, Ελευθεριάδης, Μάνος, Μάναλης.

Ιωνικός (Σίμος): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασουλής, Κόνσολα, Ντάουντα, Γκονσάλβες, Ζάχαβι, Σαλαζάρ, Γιακουμάκης, Σερπέζης, Γκίνη.

Τα αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής Β' ομίλου

  • Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β' 0-1
  • Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β' 0-0
  • Παναχαϊκή - Athens Kallithea 1-1
  • Διαγόρας - Γιούχτας 2-0
  • Αιγάλεω - Τηλυκράτης 1-0
  • Χανιά - Ιωνικός 1-1

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ