COPA AMERICA

Χάνει το Copa America ο Νάβας

Χάνει το Copa America ο Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας αποκόμισε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Copa America για την Κόστα Ρίκα.

Πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε στο Μιλάνο το 11ο Champions League στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης όμως ο Κέιλορ Νάβας δεν θα μπορέσει να δηλώσει "παρών" σε λίγες ημέρες σε ένα ένα ακόμα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός: στο Coppa America Centenario.

Όπως γνωστοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο τερματοφύλακάς της υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μαδρίτης (University Hospital of Sanitas La Moraleja) όπου διαγνώστηκε με πρόβλημα τενοντοπάθειας στον Αχίλλειο στο αριστερό πόδι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της "Tico" αυτό το καλοκαίρι.

Σημειώνεται πως ο Νάβας πραγματοποίησε σούπερ εμφανίσεις με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014 όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και μέσα από εκείνα τα παιχνίδια πήρε τη μεγάλη μεταγραφή από την Λεβάντε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ