ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Χάνει την χρονιά ο Ζόνας!

Χάνει την χρονιά ο Ζόνας!
ζόνας

Ο Ζόνας υπέστη ρήξη συνδέσμων και χάνει τη χρονιά. Φόβοι και για ρήξη χιαστών στο γόνατο!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χτύπησε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Κορίνθιανας και αποχώρησε σφαδάζοντας. Ο 25χρονος επιθετικός την ώρα της αποχώρησής του πόναγε τρομερά κάτι που φάνηκε και στον τηλεοπτικό φακό, με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό του.
Οι αρχικοί φόβοι για σοβαρή ζημιά επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα καθώς οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν στην Βραζιλία (δέκα αγωνιστικές).

Τα άσχημα νέα για τον Ζόνας, αλλά και την ΑΕΚ (είναι από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους ενόψει Ιανουαρίου) δεν σταματούν εκεί, καθώς η ζημιά στο πόδι του ταλαντούχου επιθετικού μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο Ζόνας θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις καθώς υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών στο γόνατο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για έξι μήνες! Ο ίδιος περπατάει με πατερίτσες από το Σάββατο και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η ζημιά στο γόνατο υπάρχει. Μέχρι στιγμής η Γκρέμιο έχει τοποθετηθεί επίσημα μόνο για τον τραυματισμό στον αστράγαλο αλλά αν υπάρχει πρόβλημα στο γόνατο δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Η ΑΕΚ ήθελε να αποκτήσει τον παίκτη το καλοκαίρι αλλά η Γκρέμιο ήθελε τον παίκτη μέχρι τον Ιανουάριο και η Ένωση δεν είχε τον πακτωλό των χρημάτων για να «προσπεράσει» την επιθυμία της. Οι δύο πλευρές είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους για τον Ιανουάριο αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα όλα αλλάζουν.

Ο Ζόνας μέχρι τον τραυματισμό του έκανε εκπληκτική χρονιά καθώς είναι στην δεύτερη θέση των πίνακα των σκόρερ με 14 τέρματα, ένα πίσω από τον Αντριάνο που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί εκτός από την ΑΕΚ, ομάδες από την Γαλλία και την Ιταλία αλλά ο τραυματισμός ίσως να σημάνει τη λήξη των διαπραγματεύσεων για όλους.









TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ