ΝΑΠΟΛΙ

Χάμσικ: "Ο Ντε Λαουρέντις με θέλει αλλά δεν είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω στην Νάπολι"

Ο Μάρεκ Χάμσικ σε προπόνηση της εθνικής Σλοβακίας | 22 Ιουνίου 2021
Ο Μάρεκ Χάμσικ σε προπόνηση της εθνικής Σλοβακίας | 22 Ιουνίου 2021 @2023 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Ο Μάρεκ Χάμσικ δέχτηκε πρόταση για να επιστρέψει στην Νάπολι, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Φραντσέσκο Καλτσόνα, όμως επέλεξε να παραμείνει στο πόστο που διατηρεί στην εθνική Σλοβακίας και εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

Ο Μάρεκ Χάσμικ υπηρέτησε για 12 ολόκληρα χρόνια την Νάπολι ως ποδοσφαιριστής (2007-2019) και για μία πενταετία μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της, γεγονός που δημιούργησε ένα άρρηκτο δεσμό μεταξύ του Σλοβάκου διεθνούς μέσου και των παρτενοπέι.

Αυτή η εξαιρετική σχέση των δύο πλευρών έφερε και την πρόταση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προς τον 36χρονο παλαίμαχο μέσο για να επιστρέψει στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ως μέρος του τεχνικού επιτελείου του Φραντσέσκο Καλτσόνα, με τον ίδιο να δηλώνει ωστόσο κολακευμένος από την πρόταση αλλά να επιλέγει να κρατήσει τη θέση του τιμ μάνατζερ στην εθνική ομάδα της χώρας του.

"Η πρόταση είναι πειρασμός για μένα, η Νάπολι είναι το δεύτερο σπίτι μου και μία ημέρα θα μου άρεσε να επιστρέψω σε αυτό. Όμως αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή", δήλωσε ο Χάμσικ στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του "RTVS", για να προσθέσει:

"Ο Καλτσόνα επικοινώνησε μαζί μου και υπήρχε η δυνατότητα. Με θέλει μαζί του. Το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθώ στο Ντιέγκο Μαραντόνα για να παρακολουθήσω το Νάπολι-Μπαρτσελόνα και θα δω σίγουρα τον Ντε Λαουρέντις, αλλά εξήγησα και στους δύο πως αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι στην Σλοβακία και όχι στην Νάπολι".

Όσον αφορά στο νέο προπονητή των παρτενοπέι, που θα έχει διπλό ρόλο ως το τέλος της σεζόν από τη στιγμή που παραμένει στον πάγκο της εθνικής Σλοβακίας, υποστήριξε:

"Για τον Καλτσόνα το να είναι στην Νάπολι, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ικανοποιήθηκαν όλες οι πλευρές, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβακίας να δίνει το Ok για να γίνει το deal.

Το ταξίδι μου στην Ιταλία για να παρακολουθήσω το Νάπολι-Μπαρτσελόνα ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό, όταν έγινε η κλήρωση αποφάσισα να μη χάσω ένα τέτοιο σούπερ παιχνίδι. Το ταξίδι μου δεν συνδέεται με τον προπονητή".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ