ΙΤΑΛΙΑ

Χάμσικ: "Μπορούμε εξαιρετικά πράγματα φέτος"

Χάμσικ: "Μπορούμε εξαιρετικά πράγματα φέτος"

"Τα καλύτερα έρχονται" για τη Νάπολι σύμφωνα με τον Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος δήλωσε ακόμα πως θα ήθελε να είναι σαν τους Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε τι είπε και για τη Γιουβέντους.

Ικανή για μεγάλα πράγματα είναι η φετινή Νάπολι σύμφωνα με τον Μάρεκ Χάμσικ παρά την απώλεια του Έντινσον Καβάνι.

Ο Σλοβάκος με συνέντευξη που έδωσε στη "Gazzetta dello Sport" δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στους "παρτενοπέι", από τους οποίους είναι άκρως ικανοποιημένος.

"Μπορούμε να κάνουμε εξαιρετικά πράγματα την επόμενη σεζόν, τα καλύτερα δε έχουν έρθει ακόμα. Νιώθω καλά εδώ, γνωρίζω τα πάντα και τους πάντες. Υπάρχει ένα μεγάλο πλάνο κάθε χρόνο και πρέπει να βελτιώνεσαι.

Στις μέρες μας είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά θέλω να είμαι σαν τον Τότι και τον Ντελ Πιέρο. Αυτή είναι η έβδομη χρονιά μου στα μπλε, αλλά διψάω για νίκες σα να έχω πατήσει μόλις το πόδι μου στη Νάπολι".

Για τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν σχολίασε: "Ο Καβάνι έκανε την επιλογή του. Αυτό σημαίνει ότι ένας επιθετικός με μεγαλύτερο κίνητρο θα έρθει να μας βοηθήσει. Φυσικά θα είναι δύσκολο να πάρουμε κάποιον άλλο αντίστοιχης κλάσης με του Καβάνι".

Ακόμη προσέθεσε: "Έχω μιλήσει πολύ με τον προπονητή Ράφα Μπενίτεθ. Μου το είπε τι θέλει από μένα. Μου ζήτησε να βάλω 15 γκολ και ελπίζω να τηρήσω την υπόσχεση μου".

Τέλος, για τη Γιουβέντους, την οποία θα κληθεί να προσπεράσει η Νάπολι, προκειμένου να πάρει τον τίτλο, είπε: "Είναι πιο δυνατοί από το παρελθόν. Έχουν ενισχυθεί και τα δύο τελευταία χρόνια κυριαρχούν. Ο Τέβες τα έχει πάει πολύ καλά παντού και είναι μία εξαιρετική προσθήκη, ο Γιορέντε είναι ένας φοβερός επιθετικός που ξεχώρισε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Γιούβε έχει φοβερή επίθεση".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ