ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Με γκολ αλά Μπουχαλάκη η Λούτον στα playoffs ανόδου, με τη Σέφιλντ η Νότιγχαμ

Το γκολ που σημείωσε η Λούτον
Το γκολ που σημείωσε η Λούτον PRINT SCREEN

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χαλ στην έδρα της, με το σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημίχρονου. Ο Τζόνσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους "reds", με τη Χαλ να ισοφαρίζει με τον Λιούις Πότερ στο 90+4'. Οι παίκτες του Στιβ Κούπερ θα αναμετρηθούν με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η Λούτον τσέκαρε το εισιτήριο για τα playoffs με γκολ αλά Μπουχαλάκη.

Η Λούτον κατάφερε και τσέκαρε το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου, χάρη στη νίκη που σημείωσε επί της Ρέντινγκ με 1-0. Το "χρυσό" γκολ πέτυχε, ο Κόρνικ με γκολ που σημείωσε παρόμοιο με αυτό που πέτυχε ο Μπουχαλάκης, στον περσινό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Η Λούτον θα αντιμετωπίσει την Χάντερσφιλντ στα playoffs της ανόδου στην Premier League.

Ισόπαλη 1-1 η Νότιγχαμ στην έδρα της Χαλ

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Championship, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Τζόνσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 90+2', με τον Πότερ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 90+4', σε ένα συναρπαστικό φινάλε.

Οι παίκτες του Στιβ Κούπερ ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και έψαξαν το γκολ το οποίο θα τους έδινε την τρίτη θέση. Το βρήκαν στο 90+2', αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα στο σκορ. Έτσι με τη νίκη της Χάντσερσφιλντ κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, έμεινε τέταρτη και στα playoffs ανόδου θα παίξει με την πέμπτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σε περίπτωση που υπερβεί το εμπόδιο των "λεπίδων" σε διπλούς αγώνες τότε θα παίξει στον τελικό με τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στη Χάντερσφιλντ και τη Λούτον.

Τα playoffs ανόδου στην Premier League και το πρόγραμμα

  • Λούτον - Χάντερσφιλντ (13/05, 21:45)
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ (14/05, 17:00)

Οι ρεβάνς

  • Χάντερσφιλντ - Λούτον (16/05, 21:45)
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17/05, 21:45)

Τελικός playoffs

29 Μαΐου 2022, Γουέμπλεϊ (δεν είναι γνωστή η ώρα διεξαγωγής του τελικού).

Η τελική βαθμολογία της Championship

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ