CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η επιστροφή του Λεβαντόβσκι στο Μόναχο τραβάει όλα τα βλέμματα

Champions League: Η επιστροφή του Λεβαντόβσκι στο Μόναχο τραβάει όλα τα βλέμματα
@2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Βλέπει ενδεκάδα ο Τσιμίκας στο Λίβερπουλ - Άγιαξ.

Το Champions League και οι κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής Ηπείρου είναι εδώ για να μας προσφέρουν ακόμα μία βραδιά ποδοσφαιρικής πανδαισίας.

Δίχως αμφιβολία το ματς που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα. Πέρα από τα ονόματα των δύο ομάδων εκείνο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Μόναχο.

Ο Πολωνός άφησε το περασμένο καλοκαίρι την Μπάγερν για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα και περιμένουμε να δούμε την υποδοχή που θα του επιφυλάσσουν οι φίλοι της πρώην ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν δεδομένα τους Κομάν και Σαρ στη σύνθεσή τους, ενώ ο Τσάβι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πιθανές συνθέσεις

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Σάμπιτζερ, Σανέ, Μουσιάλα, Μίλερ, Μανέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο, Γκάβι, Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι.

Βλέπει ενδεκάδα ο Τσιμίκας

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ θέλοντας να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξανά έχει γεμάτο απουσιολόγιο.

Συγκεκριμένα, προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Κονατέ, Χέντερσον, Τζόουντς, Ράμσεϊ, Κεϊτά, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν, Ρόμπερτσον και Κέλεχερ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

  • 19.45 Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τότεναμ / LIVE COSMOTE SPORT2HD
  • 19.45 Βικτόρια Πλζεν - Ίντερ / COSMOTE SPORT3HD
  • 22.00 Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα / COSMOTE SPORT2HD
  • 22.00 Λίβερπουλ - Άγιαξ / COSMOTE SPORT3HD
  • 22.00 Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης / COSMOTE SPORT6HD
  • 22.00 Πόρτο - Κλαμπ Μπριζ / COSMOTE SPORT7HD
  • 22.00 Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης / COSMOTE SPORT8HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΡΣΕΙΓ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ