CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Βασικός ο Τσιμίκας στο Μίλαν - Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο στο Champions League | 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο στο Champions League | 24 Νοεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο Μιλάνο τη Μίλαν για την 6η αγωνιστική του Champions League κυνηγώντας ένα ιστορικό ρεκόρ για εκείνη, το απόλυτο σε φάση ομίλων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε γνωστή την ενδεκάδα των Άγγλων με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας στην τρίτη του εμφάνιση στο φετινό Champions League.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ είναι η εξής: Άλισον, Ν. Γουίλιαμς, Κονατέ, Φίλιπς, Τσιμίκας, Όξλεϊντ-Τσάμπερλειν, Μόρτον, Μιναμίνο, Σαλάχ, Οριγκί, Μανέ.

Ενώ αυτή της Μίλαν είναι: Μενιάν, Καλουλού, Τομόρι, Ρομανιόλι, Τέο Ερναντέζ, Κεσιέ, Τονάλι, Κρούνιτς, Μεσίας, Ντίαθ, Ιμπραχίμοβιτς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ