CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: UEFA και γαλλική ομοσπονδία εκτιμούν ότι σκαναρίστηκαν 2.800 πλαστά εισιτήρια στο Σταντ ντε Φρανς

Champions League: UEFA και γαλλική ομοσπονδία εκτιμούν ότι σκαναρίστηκαν 2.800 πλαστά εισιτήρια στο Σταντ ντε Φρανς

Περίπου 2.800 πλαστά εισιτήρια θεωρήθηκαν έγκυρα από τα σκάνερ στις θύρες του Σταντ ντε Φρανς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UEFA και της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η UEFA, η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η γαλλική αστυνομία και άλλες αρχές που σχετίζονταν με τη διοργάνωση του τελικού Champions League εκτιμούν ότι περίπου 2.800 εισιτήρια από τα πλαστά που κυκλοφόρησαν στο Παρίσι έγιναν δεκτά από τα σκάνερ του Σταντ ντε Φρανς.

Ο αριθμός είναι σημαντικά αυξημένος από αυτόν που συνηθίζεται στους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ουσιαστικά επιβεβαιώνει και την εκτίμηση του Υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν, ότι στο γήπεδο του τελικού βρέθηκαν συνολικά περίπου 30.000 άτομα χωρίς εισιτήριο ή με πλαστά εισιτήρια.

Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας είχαν ενημερώσει τις αρχές δύο ημέρες πριν από τον τελικό για τα ρισκα που σχετίζονταν με τον αγώνα και για τους περίπου "50.000 Άγγλους φιλάθλους" χωρίς εισιτήριο ή "έχοντας στην κατοχή τους πλαστά εισιτήρια". Το εσωτερικό υπόμνημα για τους Άγγλους διαβιβάστηκε και στην εθνική αρχή καταπολεμησης του χουλιγκανισμού μεταξύ άλλων και ανέφερε ότι "μερικοί εξ αυτών θα έχουν στην κατοχή τους πλαστά εισιτήρια και θα προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο γήπεδο. Άλλοι θα προσπαθήσουν να ξεγελάσουν τους ανθρώπους του γηπέδου, χρησιμοποιώντας στολές των σεκιούριτι, των ανθρώπων της UEFA, του ιατρικού επιτελείου, των καθαριστών κλπ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ