CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Ρεάλ με το προβάδισμα του 1-3, μάχη για την υπέρβαση η Βιγιαρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι @ 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου υποδέχονται τις Τσέλσι και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα, με τους μερένγκες και το "κίτρινο υποβρύχιο" να καλούνται να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν πάρει από τις πρώτες αναμετρήσεις.

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League ξεκινούν σήμερα (12/04) με τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (12/04, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και της Μπάγερν Μονάχου με τη Βιγιαρεάλ στην Αλιάνζ Αρένα (12/04, 22:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24).

Οι νικητές των αποψινών ζευγαριών δεν συναντώνται στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό (εφόσον προκριθούν), καθώς το ζευγάρι Ρεάλ - Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο, ενώ ο νικητής του Μπάγερν - Βιγιαρεάλ, θα παίξει κόντρα σε αυτόν του Λίβερπουλ - Μπενφίκα.

Τον πρώτο λόγο οι μερένγκες για την πρόκριση στην επόμενη φάση

Το 3-1 του Στάμφορντ Μπριτζ καθιστά τους μερένγκες σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν τα πάντα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα, ενώ οι μπλε προέρχονται από την "εξάρα" στο Σεν Μέρις, κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μιλιτάο και τον Αζάρ, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Χεσούς Βαγιέχο λόγω κορονοϊού. Στον αντίποδα εκτός διάθεσης Τόμας Τούχελ είναι ο Ρομέλου Λουκάκου.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Αλάμπα, Μεντί, Κρος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά/

Τσέλσι: Μεντί, Τσάλομπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Κόβασιτς, Μάρκος Αλόνσο, Ζιγιές, Μάουντ, Χάβερτς.

Ώρα / Κανάλι: 22:00, COSMOTE Sport 2

Για το θαύμα στο Μόναχο το κίτρινο υποβρύχιο

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Europa League, η ομάδα του Ουνάι Έμερι θέλει να κάνει μια ακόμα επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Το "κίτρινο υποβρύχιο" κάνει δικαιολογημένα όνειρα για μια ακόμα μεγάλη πρόκριση, έχοντας ως "προίκα" το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νάγκελσμαν ηγείται της κούρσας στην Bundesliga, όμως οι τάσεις φυγής του πρώτου κανονιού της, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ίσως επηρεάσει τους Βαυαρούς και σταματήσει στους οκτώ η πορεία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ρίτσαρντς, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μπίλερ Κομάν, Λεβαντόβσκι.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπουέ, Κοκελέν, Ντανζούμα, Μορένο.

Ώρα / Κανάλι: 22:00, COSMOTE Sport 3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ