CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πού θα δείτε Ίντερ - Μίλαν

Στιγμιότυπο από το Μίλαν - Ίντερ
Στιγμιότυπο από το Μίλαν - Ίντερ © 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Το βράδυ της Τρίτης (16/5) κλειδώνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, με την Ίντερ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 επί της Μίλαν στο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Η Ίντερ απέχει μόλις 90 λεπτά από μία τεράστια πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά από το 2-0 επί της Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό. Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται έξι ημέρες μετά και θα μονομαχήσουν για το πολυπόθητο εισιτήριο (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι νερατζούρι διέλυσαν στο κόκκινο "Τζιουζέπε Μεάτσα" την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Τα γκολ των Έντιν Τζέκο και Χένρικ Μικίταριαν στα πρώτα έντεκα λεπτά και οι μεγάλες ευκαιρίες για νέα τέρματα έδωσαν απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης στην Ίντερ απέναντι στους "ροσονέρι".

Η Μίλαν, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της 10ης Ιουνίου, έχασε και τον Ισμαέλ Μπενασέρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο παιχνίδι και δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το φινάλε.

Αντίθετα, ο Ράφαελ Λεάο προπονήθηκε και βρίσκεται στη διάθεση του Πιόλι. Την ίδια στιγμή, ο Ιντζάγκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει μόνο στον Σκρίνιαρ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Ώρα και κανάλι

  • 22:00 Ίντερ - Μίλαν / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ