CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ώρα Αθήνας

Champions League: Ώρα Αθήνας
Ρεχαγκελζαγορακης

Αποκαλύφθηκε του σήμα του τελικού. Διαβάστε για την προπώληση των εισιτηρίων

Στο έμβλημα απεικονίζεται ένας αμφορέας της αρχαίας Αθήνας, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο ενός λαβύρινθου, ενώ το "παρών" έδωσαν ο δήμαρχος της Αθήνας, Θεόδωρος Μπεχράκης,ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός,η διοίκηση της ΕΠΟ και παράγοντες της Σούπερ Λίγκας, ο Ότο Ρεχάγκελ αλλά και ο πρεσβευτής της διοργάνωσης, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σε δηλώσεις του για την τιμή που του έγινε, ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας υπογράμμισε πως " το να πρεσβεύω την Ελλάδα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Η χώρα μας έχει δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στις 100 να αποτύχει αυτή η διοργάνωση". Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ορφανός δήλωσε χαρούμενος "που θα φιλοξενήσουμε τους μεγαλύτερους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, εξέφρασε την ελπίδα ".. αυτός ο τελικός να αποτελέσει μια ευχάριστη ανάμνηση για όλους όσους έρθουν στην Ελλάδα, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους. Στόχος μας είναι ο τελικός να μην έχει πραγματικά προηγούμενο. Θέλουμε να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις".



Γκαγκάτσης:"Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League στο ΟΑΚΑ και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την άψογη διοργάνωση του λέγοντας :

"Όταν αποφασίσαμε να θέσουμε υποψηφιότητα το κάναμε με ενθουσιασμό και ευθύνη. Οι ευθύνες ξεκίνησαν από τη στιγμή που η UEFA αποφάσισε να μας αναθέσει τον τελικό στο Ταλίν. Ήδη έχουμε ορίσει μια τριμελή επιτροπή και έχουμε προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες, όπως να κλείσουμε ξενοδοχεία και χώρους που χρειάζονται κλπ.

Η UEFA έχει έρθει ήδη τέσσερις φορές στην Ελλάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις παράπλευρες εκδηλώσεις που συνοδεύουν τον τελικό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει φόρτος εργασίας, αλλά δεν μας τρομάζει. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Οι συζητήσεις που έγιναν σήμερα μεταξύ των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Πριν από έναν μήνα ήταν προβληματισμένοι για το αν θα είμαστε έτοιμοι, αλλά από ό,τι έδειξαν σήμερα έμειναν κατενθουσιασμένοι.

Στις 23 Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε σε όλη την υφήλιο έναν εξαιρετικό τελικό από όλες τις απόψεις. Θεωρώ πως αυτή είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου. Οι διαφορές με τον τελικό που είχαμε διοργανώσει στο ΟΑΚΑ το 1994 είναι πολύ μεγάλες".

Η πώληση των εισιτηρίων

Οσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων του τελικού εξάλλου είπε:" Θα αρχίσει η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της UEFA και μόνο".

Το πόστο του Ζαγοράκη

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης όμως μίλησε και για μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Εθνική ομάδα και αρχικά για το πόστο που θα αναλάβει ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε :

"Υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις, αλλά η τελική απόφαση θα είναι του ίδιου. Αυτή τη στιγμή μέσα του δεν έχει αποφασίσει και σκέφτεται πολλά πράγματα, όπως ενδεχόμενη αξιοποίησή του στον ΠΑΟΚ.

Είναι ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και αυτό ίσως δεν του δίνει τη δυνατότητα να σκεφτεί την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να κάτσει να σκεφτεί τι είναι αυτό που του ταιριάζει.

Εγώ θα τον ήθελα σαν υπεύθυνο όλων των εθνικών ομάδων, από τις μικρές ως τις μεγάλες, προκειμένου να αναλάβει έναν προγραμματισμό που δεν έχει η εθνική για τις μικρές ομάδες, όπου τελευταία δεν πάμε τόσο καλά όσο στο παρελθόν.

Πρόθεσή μας είναι η αξιοποίηση όλων των παιδιών που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα παιδιά που δόξασαν και τίμησαν την Ελλάδα, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν στην Πορτογαλία, όπως για παράδειγμα ο Αλέκος Αλεξανδρής".

Το μπαλάκι στον Καστίγιο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξάλλου ρωτήθηκε και για το θέμα του Νέρι Καστίγιο και πέταξε το μπαλάκι στον Ουρουγουανό, αναφέροντας:

" Έχω διευκρινίσει ότι η υπόθεση του Καστίγιο θα απασχολήσει την ομοσπονδία, όταν ο ποδοσφαιριστής γίνει Έλληνας.

Αυτός θα αποφασίσει αν θέλει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και μετά θα κινηθούμε εμείς ανάλογα. Όταν θα εκφράσει την επιθυμία να γίνει Έλληνας, τότε θα μας απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα".







































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ