CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι προβολείς είναι στραμμένοι σε Πόρτο και Νάπολη

Champions League: Οι προβολείς είναι στραμμένοι σε Πόρτο και Νάπολη
Ο Μουκαγιό Σάκα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ στο "Emirates" @2023 AP IMAGES/KIN CHEUNG

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τους "16" του Champions League κλείνει με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια, καθώς η Πόρτο φιλοξενεί την Άρσεναλ και η Νάπολι την Μπαρτσελόνα.

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τις οποίες κλείνει το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τους "16".

Η Πόρτο φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Ντραγκάο και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να κάνουν μια επιτυχημένη πορεία στην επιστροφή τους στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2017. Οι δράκοι προκρίνεται συχνά στους "16", όμως στα προημιτελικά έχει να πάει από τα προημιτελικά.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν υπολογίζει στον Μεχντί Ταρεμί που αποκόμισε τραυματισμό μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ οι Ζαϊντού Σανούσι και Ιβάν Μαρκάνο (άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού) είναι εδώ και καιρό στα πιτς με σοβαρά προβλήματα τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχει μαζί του τους Τομιγιάσου, Ζεσούς και Ζιντσένκο, αλλά υπολογίζει κανονικά στον Πάρτι και τον Φάμπιο Βιέιρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

  • Πόρτο: Κόστα, Μάριο, Πέπε, Οτάβιο, Βεντέλ, Βαλέρα, Γκονζάλες, Σάντσες, Κονσεϊσάο, Γκαλένο, Εβάνιλσον.
  • Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Κίβιορ, Ράις, Έντεγκαρντ, Χάβερτς, Μαρτινέλ, Σακά, Τροσάρ

Μεγάλο ενδιαφέρον στο Ντιέγκο Μαραντόνα

Την ίδια ώρα η Νάπολι φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο τη νίκη για να ηγηθούν στη μονομαχία τους για την πρόκριση στους '8".

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στα νοκ-άουτ του Champions League μετά από τρία χρόνια, όταν τότε είχε αποκλειστεί από την Παρί στους "16".

Η πρωταθλήτρια Νάπολι την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τους "8" (αποκλείστηκε από τη Μίλαν) και θέλει να αναλάβει το περσινό της κατόρθωμα, όμως το έργο τις δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Οσιμέν επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και η παρουσία του σε αυτό τον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αντίθετα ο Τσάβι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, καθώς είναι τραυματίες οι Μπαλντέ, Γκάβι, Τόρες, Μάρκος Αλόνσο και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

  • Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Όστιγκαρντ, Ματσόκι, Ανγκίσα, Κατζούστε, Λομπότκα, Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Οσιμέν (Σιμεόνε)
  • Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Γκιντογάν, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν, Πέδρι, Λαμάλ, Λεβαντόβσκι.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Champions League

  • 21:00 Champions League Show - Λεπτό προς λεπτό / COSMOTE Sport 1
  • 22:00 Champions League: Πόρτο - Άρσεναλ / COSMOTE Sport 4
  • 22:00 Champions League: Νάπολι - Μπαρτσελόνα / COSMOTE Sport 2, MEGA
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΑΠΟΛΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ