CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι οπαδοί της Ρέιντζερς θα τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο παρά την απαγόρευση της UEFA

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν το γκολ του Αρίμπο κόντρα στην Άιντραχτ
Οι οπαδοί της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν το γκολ του Αρίμπο κόντρα στην Άιντραχτ © 2022 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς φαίνεται πως θα αψηφήσουν την απαγόρευση της UEFA και θα τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο μετά την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η UEFA άναψε το πράσινο φως για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ πριν από τα ματς του Champions League, όπου αγωνίζονται βρετανικές ομάδες, όμως απαγόρευσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Την Τετάρτη (14/9) ρίχνονται στη μάχη των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Ρέιντζερς, οι οποίοι προσέγγισαν την UEFA για να ζητήσουν την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ που άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη (8/9).

Το "God Save the King" ακούστηκε σε βρετανικό στάδιο για πρώτη φορά από το 1952, όταν πέθανε ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ', στον αγώνα κρίκετ της Αγγλίας απέναντι στη Νότια Αφρική στο Oval το Σάββατο (10/9), με τις τρεις ομάδες να ελπίζουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους στα ματς του Champions League κόντρα στη Σάλτσμπουργκ στο Στάμφορντ Μπριτζ, στην Ντόρτμουντ στο Έτιχαντ και στη Νάπολι στο Άιμροξ.

Σύμφωνα όμως, με την Daily Mail, η UEFA απέρριψε το αίτημά τους, καθώς θα προτιμούσε απόλυτη ησυχία. Ωστόσο, οι οπαδοί της Ρέιντερς σχεδιάζουν να υπακούσουν στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ