CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Βρσάλικο έπαιζε με σπασμένο σαγόνι στο Πόρτο - Ατλέτικο, χάνει το ντέρμπι με Ρεάλ

Ο Σίμε Βρσάλικο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League
Ο Σίμε Βρσάλικο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League © 2021 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Ο Σίμε Βρσάλικο αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο με σπασμένο σαγόνι για περίπου μία ώρα, θα υποβληθεί σε επέμβαση και ως εκ τούτου θα χάσει το ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ (12/12).

Η Ατλέτικο από την 4η θέση του 2ου ομίλου βρέθηκε στη φάση των "16" του Champions League χάρη στη νίκη 3-1 επί της Πόρτο με γκολ και ασίστ του Αντουάν Γκριεζμάν στο "Ντραγκάο" σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Η αναμέτρηση ήταν επεισοδιακή, αφού είχε τραυματισμούς, πολλές ευκαιρίες, το καθοριστικό γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν και αρκετές συρράξεις που οδήγησαν στις αποβολές των Γιανίκ Καράσκο και Γουέντελ.

Ανάμεσα στους τραυματισμούς ήταν κι εκείνος του δεξιού μπακ των ροχιμπλάνκος, Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος για περίπου μία ώρα αγωνίστηκε με σπασμένο σαγόνι. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Κροάτης διεθνής υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του, ενώ την Παρασκευή (10/12) αναμένεται να επέμβαση.

Ως εκ τούτου, ο Βρσάλικο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για το ντέρμπι της Μαδρίτης την Κυριακή (12/12) κόντρα στη Ρεάλ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ