UEFA

Champions League: Ο Μεντί καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν 2020/2021, η Σάντρα Πάνιος στις γυναίκες

Ο Μεντί σηκώνει το τρόπαιο του Champions League μετά το Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Μεντί σηκώνει το τρόπαιο του Champions League μετά το Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Έντουαρντ Μεντί, αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας της προηγούμενης σεζόν στο Champions League. Η Σάντρα Πάνιος της Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας στις γυναίκες.

Ο Έντουαρντ Μεντί αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας για το Champions League της προηγούμενης περιόδου, όπως ανακοινώθηκε στην κλήρωση των ομίλων.

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας κατέκτησε το σχετικό βραβείο, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Τσέλσι την περσινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δύο υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι και ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μεντί στη δήλωσή του μετά την κατάκτηση του βραβείου ανέφερε: "Λυπάμαι που δεν θα βρεθώ λόγω των περιορισμών. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους προπονητές μου και όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους οπαδούς και ελπίζω αυτή τη σεζόν που έρχεται να μας βοηθήσει να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές".

Στις γυναίκες αναδείχθηκε η Σάντρα Πάνιος της Μπαρτσελόνα, ενώ οι άλλες δύο υποψήφιες η Αν Κατρίν Μπέργκερ της Τσέλσι και η Κριστιάν Έλντερ της Παρί.

TAGS UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ