CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο ήρωας Κουρτουά έπαιξε τραυματισμένος στον τελικό

Ο Κουρτουά ήταν ο MVP του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ | 28 Μαΐου
Ο Κουρτουά ήταν ο MVP του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ | 28 Μαΐου © 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Τιμπό Κουρτούα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ, αγωνίστηκε ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα στη βουβωνική περιοχή.

Ο τρομερός Τιμπό Κουρτουά έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ, καθώς είχε εννιά σωτήριες επεμβάσεις.

Ασφαλώς, ο Βέλγος κίπερ αναδείχθηκε MVP του τελικού και αποθεώθηκε από τους φίλους και μη των "μερένγκες". Το επίτευγμά του είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνίστηκε 90 λεπτά, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα στη βουβωνική περιοχή.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της MARCA, ο Κουρτουά υποφέρει εδώ και αρκετό διάστημα από ενοχλήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον σταματήσει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ